Unit4 introduceert App Studio

IT-bedrijf onthult een schematisch programmeerplatform ontworpen voor het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties op maat en procesautomatisering.

post-image-3
De specialist in enterprise cloud applicaties heeft de beschikbaarheid aangekondigd van App Studio, een nieuwe Unit4 Extension Kit functie die is ontworpen om klanten te helpen hun ontwikkelings- en automatiseringsinitiatieven te stroomlijnen.

App Studio is gebaseerd op het Unit4 People Platform en biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor Unit4 ERPx die klanten in staat moeten stellen nieuwe bedrijfsapplicaties te creëren om de productiviteit te verbeteren. 

De functionaliteit ondersteunt ook taakautomatisering, waardoor klanten hun maatwerkoplossingen kunnen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren in een schematische programmeeromgeving.
 
De Unit4 Extension Kit heeft al meer dan 200 klanten geholpen kritieke operationele taken te automatiseren en data-integratie workflows te creëren om de mogelijkheden van hun Unit4 applicaties uit te breiden. 

Met App Studio kunnen ERPx-gebruikers eenvoudiger Unit4 ERP-implementaties uitbreiden om te voldoen aan de specifieke behoeften van een organisatie, aangepaste applicaties ontwikkelen, bedrijfsprocessen automatiseren, codering vergemakkelijken via een drag-and-drop interface, of nieuwe processen creëren.

Partners die de Extension Kit gebruiken, zullen ook App Studio kunnen gebruiken om applicaties te ontwikkelen die voldoen aan lokalisatie- en aanpassingsbehoeften. Door partners ontwikkelde applicaties zullen beschikbaar zijn op het nieuwe Unit4 Marketplace-portaal.

"App Studio is een functie waar we naar hebben uitgekeken. Hiermee kunnen we de gebruikerservaring aanpassen en moderniseren en Unit4 ERPx afstemmen op onze individuele bedrijfsbehoeften", aldus Mark Taimre, Business Optimisation Manager bij Acor Group Services. 

Claus Jepsen, Chief Technology Officer van Unit4, concludeert: "App Studio vergroot de waarde van ERPx voor bedrijven die snel maatwerkapplicaties moeten maken. Door de noodzaak van intensieve codering te verminderen, kan het platform bedrijven helpen tijd en geld te besparen, terwijl ze snel de applicaties kunnen maken die ze nodig hebben om succesvol te zijn."
Show More
Back to top button
Close
Close