Phaedra Kortekaas treedt aan als Managing Director van SAS Benelux

De specialist in analytische markten heeft Phaedra Kortekaas benoemd tot Managing Director Benelux bij SAS. Zij volgt Remco den Heijer op, die sinds 2004 een aantal managementfuncties bij SAS heeft bekleed.

post-image-3
Phaedra Kortekaas wordt verantwoordelijk voor de groei van SAS in België, Nederland en Luxemburg. Zij zal rapporteren aan Bert Boers, Senior Vice President South West East Europe.

Ze werkte eerder 23 jaar bij IBM, waar ze leiding gaf aan de Consulting organisatie van het bedrijf in Nederland, evenals aan de Hybrid Cloud Services practice area die nog steeds bij IBM in de Benelux bestaat. 

Ze was ook Global Lead Account Partner bij Royal Dutch Shell, Client Services Director in Financial Services bij ABN AMRO en leidde de wereldwijde uitrol van het IBM Institute for Business Value. 

Phaedra Kortekaas is gepassioneerd over het creëren van waarde door middel van data en AI en heeft een bewezen track record van het implementeren van nieuwe technology-enabled B2B business modellen. 
 
"Phaedra Kortekaas heeft bewezen algemene managementervaring in verschillende rollen en sectoren. Ze hanteert een pragmatische en mensgerichte stijl in haar werk. Ze heeft uitgebreide ervaring in de B2B-markt en expertise in data en analytics. Deze diepgaande kennis van de markt en onze business zal een positieve impact hebben op onze klanten en partners", aldus Bert Boers.
 
"De mogelijkheden op het gebied van analytics en AI zijn eindeloos, en dit is precies waar SAS bedrijven en overheden kan helpen met haar analytics-platform", aldus Phaedra Kortekaas.
Show More
Back to top button
Close
Close