Hoe Crosscall smartphones de logistieke industrie aantrekken

Met X-Scan verandert Crosscall haar smartphones in optische scanners. Een innovatieve oplossing voor alle professionals die identificatie en traceerbaarheid nodig hebben. Te beginnen met de logistieke en transportsector.

post-image-3
De smartphone heeft een essentiële plaats ingenomen in de digitalisering van de opdrachten van vele professionals in het veld door hen in staat te stellen een veelheid aan taken uit te voeren met één enkel toestel. 
Veel sectoren maken deze digitale transformatie al mee, waaronder de logistiek- en transportsector, die zijn eigen technologische revolutie is begonnen met de ontwikkeling van nieuwe identificatie- en traceeroplossingen die in de smartphone zijn geïntegreerd.

Het Franse bedrijf Crosscall, dat al veel bedrijven in de logistieke sector uitrust (Lahaye Global Logistics, Mauffrey en GEFCO), komt tegemoet aan de uitdagingen van deze digitale transformatie dankzij nieuwe functionaliteiten die zijn geïntegreerd in zijn ultrabestendige en duurzame toestellen en vooral dankzij een nieuw accessoire: X-SCAN. 

Zodra de module van 24 gram op de achterkant van de smartphone is bevestigd, verandert deze in een krachtige mobiele scanner die professionals kan begeleiden bij hun identificatie- en traceerbaarheidsvraagstukken. 

De X-SCAN onderscheidt zich van de bestaande scantools op de markt door zijn capaciteit om meer dan 60 codes per seconde te lezen. Eén enkele scan volstaat dus om een code te ontcijferen, zelfs een beschadigde code. 
Het instrument beheert talrijke symbolenbibliotheken (1D- en 2D-codes) en dankzij de laserpointer met een bereik van 1 meter kan het in vele posities nauwkeurig scannen.
Bovendien maakt de witte LED-ondersteuning hem bruikbaar in totale duisternis. 
Tot slot is het accessoire via een SDK (system development kit) compatibel met elke bedrijfsapplicatie voor voorraadbeheer, zodat professionals hun huidige software kunnen behouden.

De X-SCAN is verkrijgbaar voor € 299,99.
Show More
Back to top button
Close
Close