Copaco en Fujitsu breiden distributieovereenkomst verder uit

IT-distributeur Copaco en Fujitsu breiden hun succesvolle samenwerking uit naar België en Luxemburg. Beide partijen bundelen graag hun krachten en expertise om zo de Belgisch-Luxemburgse pc-, cloud- en datacentermarkt nog beter te kunnen bedienen.

post-image-3
In het kader van deze samenwerking zal Copaco Belgium het volledige gamma end-point-devices en infrastructuuroplossingen van Fujitsu verdelen. Zo profiteren Copaco-partners van een uitgebreid pakket geavanceerde producten en diensten. Met dit nieuwe partnerschap wil Fujitsu België zijn marktbereik uitbreiden en zijn positie als toonaangevende leverancier van IT-oplossingen in België versterken.

"We zijn verheugd om met Copaco samen te werken en onze innovatieve oplossingen voor een breder klantenbestand beschikbaar te maken", zegt Pieter Joris, Distributie Manager Benelux bij Fujitsu." Met de expertise en het marktbereik van Copaco geloven we dat we nog beter aan de behoeften van onze klanten voldoen en hen kunnen helpen hun digitale transformatiedoelen te bereiken."

Dimitri Rubens, Business Unit Manager bij Copaco: “Het aanbieden van het volledige Fujitsu-assortiment naar de Belgisch-Luxemburgse markt stond al enige tijd prominent op ons verlanglijstje. Verbreding van ons aanbod stelt ons nog beter in staat om tegemoet te komen aan de behoeftes van al onze partners. Fujitsu biedt immers een compleet assortiment producten en diensten voor zakelijke werkplekken en datacenteromgevingen. De oplossingen kunnen snel worden geleverd, geassembleerd of aangepast en indien gewenst door Copaco of Fujitsu worden gemanaged. Het ontzorgen van de klant staat hierbij centraal.”

Over Fujitsu
Fujitsu’s doel is de wereld verduurzamen door vertrouwen in de samenleving op te bouwen via innovatie. Als expert in digitale transformatie is Fujitsu met 124.000 werknemers actief in 100 landen en werkt het aan oplossingen voor de grootste uitdagingen van deze tijd. Fujitsu’s aanbod van diensten en oplossingen is gebaseerd op vijf sleuteltechnologieën: Computing, Networks, AI, Data & Security en Converging Technologies. Deze brengen ze samen om zo een duurzame transformatie te realiseren. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporteerde een omzet van 3,6 biljoen yen (US$32 miljard) over het fiscale jaar eindigend op 31 maart 2022 en blijft qua marktaandeel de grootste digitale dienstverlener in Japan. Voor meer informatie: www.fujitsu.com.

Over Copaco
Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatietechnologie (IT). Het levert met circa 500 medewerkers computers, printers, netwerken, datastorage, mobiele telefonie, software, industriële en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio van diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistic fulfillment en cloudservices. Voor meer informatie: www.copaco.com.
Show More
Back to top button
Close
Close