BlueVoyant werkt samen met Econocom in België

De twee bedrijven zijn een commercieel partnerschap aangegaan waardoor Econocom de oplossingen Managed Detection and Response, Supply Chain Defense en Digital Risk Protection van de cyberbeveiligingsspecialist kan toevoegen aan zijn dienstenaanbod.

post-image-3
Econocom zei dat het BlueVoyant's uitgebreide portfolio van interne en externe cyberverdedigingsmogelijkheden, waaronder managed detection and response, zal overnemen. 

Een uitgebreid portfolio van op Microsoft beveiliging gerichte diensten, met op maat gemaakte inzet van Microsoft beveiligingstools, doorlopend beheer en onderhoud, en 24/7 monitoring. Dit alles helpt Belgische organisaties en bedrijven te beschermen tegen cyberdreigingen en zorgt voor een voortdurende verbetering van hun beveiligingshouding.

"We zijn erg enthousiast over dit nieuwe partnerschap, aangezien het geïntegreerde digitale aanbod van Econocom, inclusief financiering, uniek is in Europa", zegt Steve Dierckens, Regional Sales Director voor België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk bij BlueVoyant. 

Het partnerschap met Econocom is een volgende belangrijke stap in het Europese investeringsplan van BlueVoyant. Het stelt het bedrijf in staat aansluiting te vinden bij een groeiend aantal klanten die willen werken met een betrouwbare partner met lokale wortels, in dit geval Belgische.

BlueVoyant biedt een end-to-end cyberbeveiligingsaanbod om organisaties of bedrijven, hun klanten en hun ecosystemen van derden te beschermen tegen ransomware en andere steeds agressievere cyberdreigingen.
Show More
Back to top button
Close
Close