Brian Duffy benoemd tot CEO van SoftwareOne

SoftwareOne heeft de benoeming van Brian Duffy aangekondigd als nieuwe CEO van het bedrijf. Hij volgt Dieter Schlosser op als voormalig hoofd van SAP's cloud divisie.

post-image-3
Leverancier van cloud- en softwareoplossingen SoftwareOne heeft Brian Duffy met ingang van mei benoemd tot nieuwe CEO. Hij volgt Dieter Schlosser op. Brian was laatstelijk president van SAP's clouddivisie.

"Brian heeft een indrukwekkende staat van dienst, inclusief een bewezen vermogen om innovatie, groei en klantsucces te stimuleren. We zijn ervan overtuigd dat hij SoftwareOne met succes naar de volgende groeifase zal leiden en klanten zal helpen hun technologie-investeringen te maximaliseren," aldu? Daniel von Stockar, voorzitter van de Raad van Bestuur van SoftwareOne. 

"Het SoftwareOne team, geleid door Dieter, heeft een krachtig wereldwijd software en cloud oplossingen platform en dienstenbedrijf opgebouwd dat zich richt op het leveren van positieve resultaten voor klanten", aldus Brian Duffy.  
Brian komt bij SoftwareOne na 20 jaar bij SAP te hebben gewerkt. Meest recentelijk was hij President van de Cloud Division, verantwoordelijk voor de oprichting en uitbreiding van "RISE with SAP", een belangrijk strategisch initiatief om klanten naar de cloud te brengen. 

Daarvoor was Brian President van Noord-Europa, verantwoordelijk voor alle activiteiten in de regio, waaronder go-to-market planning, verkoopstrategieën en partnerbetrokkenheid.

Hij vervangt Dieter Schlosser in deze leidinggevende functie, die in 2012 bij SoftwareOne kwam als COO en sinds januari 2019 de functie van CEO bekleedt. Tijdens zijn ambtstermijn als CEO hield Dieter toezicht op de overname van Comparex, de succesvolle beursgang van SoftwareOne in oktober 2019 en de transformatie tot een wereldwijde leverancier van software- en cloudoplossingen. 
In 2022 verdubbelde de omzet van SoftwareOne tot meer dan €1 miljard.
Show More
Back to top button
Close
Close