ALSO presenteert "Channel Trends + Visions

Hoe implementeer ik IoT- of AI-oplossingen bij mijn klanten? Wat is de ideale cloudconfiguratieoplossing voor hen? En hoe beheer ik de steeds veranderende milieu- en supply chain regelgeving? Dit zijn allemaal vragen die op 11 mei in Waver worden beantwoord tijdens "Out of the Office".

post-image-3
Hoe kan ik IoT- of AI-oplossingen bij mijn klanten implementeren? Wat is voor hen de ideale oplossing met betrekking tot cloudconfiguratie? En hoe beheer ik de steeds veranderende milieu- en supply chain-regelgeving?

Deze vragen staan centraal voor CSP en MSP professionals tijdens het ALSO "CTV" event op 11 mei in Waver bij Out of the Office. 

Tijdens dit live evenement presenteert ALSO, samen met zijn leveranciers, ideeën, producten en oplossingen voor de vele taken en uitdagingen waar de keten momenteel voor staat. De focus ligt op onderwerpen die bijdragen aan de IT-infrastructuur van de toekomst, waaronder duurzaamheid in IT en het nieuwe werken.
 
"We kijken ernaar uit om onze klanten weer fysiek te ontmoeten", zegt Marc Nijhof, CCO van ALS Belgium. 
"Ons doel is om nieuwe ideeën te delen en praktische ondersteuning te bieden aan onze partners en hen de weg te wijzen naar een duurzaam en succesvol kanaal. We laten zien hoe resellers kunnen profiteren van de nieuwste IT-trends en welke stappen we moeten nemen om onze eindklanten te voorzien van de moderne cloud-gebaseerde IT-oplossingen die ze van ons verwachten. We kijken uit naar een inspirerende dag en veel goede gesprekken met oude en nieuwe partners." 

Meer informatie over het evenement:https://www.also.com/ec/cms5/nl_2320/2320_ctv2023/2320/index.jsp
Show More
Back to top button
Close
Close