HP Enterprise neemt OpsRamp over

De IT-gigant heeft de overname aangekondigd van OpsRamp, een IT operations management bedrijf dat IT-infrastructuur, cloud resources, workloads en applicaties voor hybride en multi-cloud omgevingen bewaakt, observeert, automatiseert en beheert.

post-image-3
Hewlett Packard Enterprise neemt OpsRamp over en versterkt daarmee zijn leiderschap in hybride cloud en breidt HPE GreenLake uit naar IT operations management.

OpsRamp en het HPE GreenLake edge-to-cloud platform zullen een uniforme aanpak bieden voor het beheer van multi-vendor computing, networking, storage en applicatiebronnen in hybride en multi-cloud IT-omgevingen.

Gartner schat dat de ITOM-markt ongeveer 39 miljard dollar waard is. OpsRamp en het HPE GreenLake edge-to-cloud platform zullen een uniforme aanpak bieden voor het beheer van multi-vendor IT-, netwerk-, opslag- en applicatiebronnen in hybride en multi-cloud IT-omgevingen.
Volgens IDC maakt 64% van de ondernemingen gebruik van meerdere cloud providers; de mogelijkheid om IT-activiteiten in heterogene cloudomgevingen te beheren wordt steeds belangrijker. 

"Klanten beheren tegenwoordig meerdere verschillende cloudomgevingen, met verschillende IT-operationele modellen en tools, waardoor de kosten en complexiteit van het beheer van digitale operaties aanzienlijk toenemen", aldus Fidelma Russo, Chief Technology Officer, Hewlett Packard Enterprise. 

"De combinatie van OpsRamp en HPE zal deze barrières wegnemen door klanten een geïntegreerd edge-to-cloud platform te bieden waarmee multi-vendor en multi-cloud IT-vloten effectiever kunnen worden beheerd en getransformeerd. Deze overname bevordert HPE's hybride cloud leiderschap en breidt het bereik van het HPE GreenLake platform uit naar IT operations management."
Show More
Back to top button
Close
Close