Dell Technologies onthult nieuwe beveiligingsoplossingen

Nieuwe aanbiedingen versterken het beveiligingsportfolio van Dell en zijn bedoeld om bedrijven weerbaarder te maken tegen cyberdreigingen.

post-image-3
Volgens 72% van de bedrijfsleiders en IT-professionals stellen veranderende werkpatronen hun organisaties bloot aan toenemende risico's. Sterk gedistribueerde IT-omgevingen creëren nieuwe kansen voor cybercriminelen en dwingen organisaties om hun aanpak voor het beveiligen en herstellen van gegevens en systemen te veranderen. 

Tegen deze bedreigende achtergrond lanceert Dell Technologies nieuwe beveiligingsdiensten en -oplossingen om organisaties te helpen beschermen tegen cyberdreigingen, te reageren op aanvallen en hun endpoints, IS en clouds te beveiligen.

"Organisaties in de gezondheidszorg zijn belangrijke doelwitten geworden voor cybercriminelen. Ons partnerschap met Dell Technologies is van cruciaal belang omdat het ons in staat stelt over het best mogelijke IT-systeem te beschikken en tegelijkertijd onze gegevens en gevoelige patiëntinformatie te beveiligen", aldus Theodore Fotias, Vice President of IT Infrastructure bij Phoenix Children's Hospital. 

"Beveiliging zit in het DNA van Dell. Het is ingebouwd in ons ontwerp, onze infrastructuur, onze supply chain en onze producten", aldus Matt Baker, senior vice president of corporate strategy bij Dell Technologies. 

Ons groeiende portfolio van beveiligingsdiensten en -oplossingen helpt bedrijven hun grootste beveiligingsuitdagingen en de toenemende complexiteit van de beveiliging van netwerken, endpoints en systemen aan te pakken. Wij helpen onze klanten hun weerbaarheid in een complexe omgeving te vergroten.

Met Managed Detection and Response Pro Plus beschermt Dell onder meer netwerk-eindpunten, infrastructuur, software, hardware en cloudomgevingen met:

-24/7 detectie en onderzoek van bedreigingen, waarbij kwetsbaarheden worden geïdentificeerd en prioriteit wordt gegeven aan patches;

-Geautomatiseerde simulaties van inbreuken en aanvallen om ervoor te zorgen dat bestaande beveiligingscontroles voor bedrijfsnetwerken, waaronder web- en e-mailgateway-instellingen, correct functioneren en zijn geconfigureerd;

-Hackertests om met dezelfde technieken als hackers toegangskwetsbaarheden in de omgeving van een onderneming te vinden, potentieel verdachte activiteiten te rapporteren en aanbevelingen te doen voor optimalisering van de beveiliging;

-Cyberbeveiligingstraining wordt het hele jaar door aangeboden in duidelijke, beknopte modules om het bewustzijn van bedreigingen te vergroten en de toepassing van best practices aan te moedigen.
 
Naast een beheerde dienstenaanpak biedt Dell klanten een ruimere keuze aan cyberbeveiligingssoftware met de toevoeging van CrowdStrike Falcon aan zijn SafeGuard- en Response-portfolio. 

Dankzij de toevoeging van CrowdStrike aan het portfolio kunnen bedrijven profiteren van de ondersteuning van Dell Technologies voor hun groeiende beveiligingsbehoeften. Dell Technologies ondersteunt klanten op hun reis naar een zero trust-architectuur met schaalbare oplossingen.

Dell Technology biedt ook veiligere zakelijke pc's en lanceert een cloudversie van zijn Secured Component Verification (SCV)-aanbod, waarmee bedrijven kunnen profiteren van verbeterde beveiliging vanaf het pc-ontwerp tot aan de toeleveringsketen. 
Deze verbeterde oplossing biedt zakelijke klanten de extra zekerheid dat hun pc's worden geleverd in dezelfde configuratie als besteld en vervaardigd in de fabriek.

"Managed Detection and Response Pro Plus" is rechtstreeks of via de partners van het bedrijf verkrijgbaar.

Evenals "Dell SafeGuard and Response met CrowdStrike" of "Secured Component Verification" die in mei beschikbaar komt voor commerciële pc's van Dell.
Show More
Back to top button
Close
Close