Orange Cyberdefense werkt samen met Microsoft om bedrijfsbeveiliging te versterken

De twee bedrijven hebben de lancering aangekondigd van beheerde beveiligingsdiensten als aanvulling op de mogelijkheden van Microsoft 365 Defender voor klanten in alle sectoren.

post-image-3
In een wereld waarin telewerken de norm wordt, is het beschermen van hybride werkplekken tegen cyberaanvallen een prioriteit. 

Tegen deze achtergrond lanceert Orange Cyberdefense twee nieuwe oplossingen als aanvulling op het bestaande, op Microsoft Sentinel gebaseerde Managed Detection and Response-systeem dat in 2022 werd gelanceerd. 
Ze vormen een integraal onderdeel van de samenwerking met Microsoft om gebruikers beheerde beveiligingsdiensten van hoog niveau te bieden.

Met deze twee nieuwe beheerde beveiligingsdiensten kunnen organisaties van elke omvang het maximale uit hun investering halen. 
De appliance omvat de volledige functionaliteit van Microsoft 365 Defender in overeenstemming met gevestigde best practices, terwijl het profiteert van nieuwe functies en algemene beveiligingsverbeteringen via Orange Cyberdefense's Threat Intelligence.

Managed Workspace Protection for Microsoft 365 Defender biedt bescherming tegen de belangrijkste bedreigingen die gericht zijn op endpoints, toegang, e-mail en in het algemeen de webervaring van bedrijven beïnvloeden. 

Orange Cyberdefense's Threat Intelligence vult de oplossing aan door de meest geavanceerde aanvallen te blokkeren. Het vereenvoudigt ook het beheer van cyberbeveiliging in alle Defender-modules en verbetert voortdurend het beveiligingsniveau door proactieve en veilige monitoring van prestatiecijfers en updates.
 
De alles-in-één dienst omvat security incident management, remote response, cyber threat hunting en op maat gemaakt detectiebeleid over alle Microsoft 365 Defender modules.
 
"De lancering van deze twee beheerde beveiligingsdiensten is een volgende stap in het creëren van een one-stop shop voor alle Microsoft-gerelateerde activiteiten binnen Orange Cyberdefense. Het doel is om het bewustzijn van beveiligingsproblemen binnen elke organisatie te vergroten. Met de steun van Microsoft kunnen we onze diepgaande kennis van managed security services combineren met state-of-the-art technologie en topexperts. Zo kunnen we klanten een effectieve oplossing leveren die hun beveiligingsprestaties en zichtbaarheid in cyberdreigingen verbetert", aldus Filip Verstockt, general manager voor Orange Cyberdefense.
Show More
Back to top button
Close
Close