Kevin Ledegen benoemd tot IT-directeur van de groep SD Worx

De HR-dienstverlener heeft een nieuwe managementfunctie gecreëerd met het oog op de sterke internationale groei van het bedrijf, dat tegelijkertijd in België 200 vacatures heeft voor IT-profielen.

post-image-3
Kevin Ledegen is benoemd tot Group IT Director bij SD Worx. Dit is een nieuwe functie met het oog op de sterke internationale groei van het bedrijf, dat nu meer dan 7.000 medewerkers in 26 landen telt. 

Kevin verlaat Proximus, waar hij de voorbije 11 jaar werkte in verschillende functies tot IT transformation director. Een functie waarin hij lid was van het directiecomité van het bedrijf.

"Om de groeiambities van SD Worx te ondersteunen focussen we op het verder uitbouwen van de IT-strategie en -architectuur, het inzetten van de juiste functionaliteiten voor onze interne en externe klanten en ten slotte het automatiseren van het beheer ervan waar mogelijk", aldus Kevin Ledegen, Group IT Director.

SD Worx staat in voor de payroll van ongeveer 5,2 miljoen werknemers en behoort tot de top vijf van HR-providers in de wereld.

Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 200 vacatures in binnen- en buitenland voor IT- en technologieprofielen zoals ETL-ontwikkelaars, full stack ontwikkelaars, Java-ontwikkelaars, product owners, business analisten en SAP-consultants, maar ook profielen gericht op platform en integratie, core HR, cloud en business operations, cloud technologieën, architectuur en security.
Show More
Back to top button
Close
Close