Rubrik lanceert nieuw partnerprogramma

Nieuw partnerprogramma 'Rubrik Transform' om partners in staat te stellen hun klanten te helpen zich te verdedigen tegen cyberaanvallen.

post-image-3
Zero Trust Data Security, lanceert het nieuwe Rubrik Transform partnerprogramma om partners te helpen vertrouwde databeveiligingsadviseurs te worden en tegelijkertijd hun cyberweerbaarheid en die van hun klanten te verbeteren. 

Rubrik Transform gebruikt een puntensysteem en een op maat gemaakt beloningsplan om de best presterende partners te belonen en hen te voorzien van belangrijke middelen om te winnen in de voortdurende strijd tegen moderne cyberdreigingen.  

Volgens het Rubrik Zero Labs State of Data Security-rapport is slechts vijf procent van de bedrijven in staat de bedrijfscontinuïteit te herstellen binnen een uur na het ontdekken van een cyberaanval. 

"Met het Rubrik Transform Partner Program bieden we onze partners de mogelijkheid om hun omzetpotentieel en aanbod uit te breiden. Samen streven we ernaar om bedrijfsweerbaarheid wereldwijd te bevorderen", aldus Ghazal Asif, vice president global partners and alliances bij Rubrik. 

Met de nieuwe structuur kunnen partners de volgende niveaus en bijbehorende voordelen bereiken:

-Authorised Partner: Met dit partnerschap kunt u kortingen ontvangen voor onderzoek en implementatie van mogelijkheden voor eindgebruikers die via het partnerportaal zijn geregistreerd. Erkende partners ontvangen elk kwartaal verkoopprikkels voor het vinden van nieuwe mogelijkheden. 

-Elite Partner: Wanneer een partner een minimum aantal punten heeft verzameld door aan te tonen dat hij met succes kwalificerende activiteiten heeft voltooid, wordt de status van Elite Partner ontgrendeld. Naast de kortingen en sales incentives die beschikbaar zijn voor erkende partners, komen Elite partners in aanmerking voor extra financiële voordelen als beloning voor het aanbrengen van nieuwe klanten bij Rubrik. 

-Elite+ Partner : Elite partners die de afgelopen 12 maanden een aanzienlijk volume aan boekingen hebben gerealiseerd, hebben recht op gepersonaliseerde beloningen en investeringen in bedrijfsontwikkeling. Dit omvat ontwikkelingsfondsen voor marketing en speciale middelen van Rubrik door het invullen van een investeringsplan met hun regionale kanaalontwikkelingsteam. 

https://www.rubrik.com/partners
Show More
Back to top button
Close
Close