Sharp vernieuwt haar e-commerce platform

Sharp Electronics Europe investeert in het herontwerp van haar strategische B2B-verkoopplatform in een meerjarenproject. Het nieuwe digitale platform, gebaseerd op Adobe Commerce, zal zowel directe als indirecte verkoopkanalen bedienen, waaronder IT-diensten in België.

post-image-3
De eerste fase van het project, uitgevoerd door het bureau SQLI, bestaat uit de vervanging van het bestaande platform, Intershop, dat in augustus 2023 klaar moet zijn. Vervolgens zal het project tegen eind 2024 worden uitgebreid naar alle Europese markten en kanalen van Sharp. 
 
Na de implementatie van een nieuwe consumentenwebsite is dit nieuwe project de 'volgende stap' in een miljoenen euro kostend moderniseringsprogramma van de digitale klantplatforms van Sharp, met als doel de levenscyclus van de klant te transformeren. 

 "Het omarmen van digitaal zal onze concurrentiepositie versterken en de efficiëntie in heel Europa verbeteren, maar nog belangrijker is dat het de ervaring van onze klanten op alle gebieden zal transformeren.?Het Adobe Commerce-platform zal zorgen voor een meer klantgerichte ervaring en ons helpen om in de toekomst gelijke tred te houden met de marktontwikkelingen", aldus Jason Cort, Europees directeur product- en marketingplanning bij Sharp.

Al meer dan 110 jaar stelt Sharp Electronics Belgium, een divisie van Sharp Electronics Benelux, kleine en grote bedrijven en organisaties in staat hun prestaties te verbeteren en hun werkomgeving aan te passen aan de behoeften van morgen met een verscheidenheid aan professionele technologische producten en diensten.
Show More
Back to top button
Close
Close