Recordomzet voor Devoteam

De IT-dienstengroep heeft in België een recordomzet van 100 miljoen euro geboekt. Dit resultaat werd bereikt door de gecombineerde inkomsten van Devoteam SA en Devoteam G Cloud. En het succes van zijn technologiepartners Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft, Salesforce en ServiceNow.

post-image-3
Het jaar 2022 werd afgesloten met financiële recordresultaten voor Devoteam. De IT-dienstengroep (10.000 medewerkers in meer dan 20 landen) passeerde wereldwijd de grens van één miljard euro omzet en behaalde in België een recordomzet van 100 miljoen euro dankzij de gecombineerde inkomsten van Devoteam SA en Devoteam G Cloud.

Het bedrijf groeit snel en verhuist later dit jaar naar het in aanbouw zijnde kantorencomplex The Wings in Diegem. Deze verhuizing zal de twee Belgische entiteiten centraliseren. Tot dan waren ze gevestigd in respectievelijk Sint-Lambrechts-Woluwe en Zaventem. 

Internationaal wil Devoteam tegen 2023 1.500 mensen aanwerven. In België heeft het bedrijf ongeveer 500 mensen in dienst en wil het dit jaar 150 werknemers aanwerven.

"Bedrijven moeten hun digitale transformatie blijven versnellen om voordeel te halen uit technologie. Wij hebben de schaal, expertise, internationale aanwezigheid en sterke partnerschappen om hen te begeleiden in hun keuzes. Wij leveren hoogwaardige diensten die essentieel zijn voor digitale transformatie, van consulting tot design, van integratie tot managed cloud services", aldus Benny Moonen, Country Manager van Devoteam in België.
 
Het bedrijf voor digitale strategie, cloud, cybersecurity en data consultancy richt zijn diensten voornamelijk op cloud, cybersecurity, data-driven intelligence en hyperautomation. Het bedient voornamelijk bedrijven in de volgende sectoren: telecom, financiën, nutsbedrijven, productie, retail, HR, gezondheidszorg en farmacie. 

De vijf strategische partners van het bedrijf zijn Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft, Salesforce en ServiceNow.
Show More
Back to top button
Close
Close