Ingram Micro en C-Facts tekenen overeenkomst voor kostenbeheer in de cloud

De twee bedrijven hebben een vijfjarige overeenkomst getekend, waardoor de kostenbeheerdiensten van C-Facts wereldwijd beschikbaar worden voor alle cloudpartners van Ingram Micro en hun klanten.

post-image-3
Bedrijven worden vaak geconfronteerd met de complexiteit van het gebruik van publieke clouds met een gebrek aan kosteninformatie. 
Dit is waar C-Facts om de hoek komt kijken en een one-stop shop voor cloudgebruik en -kosten biedt voor alle Ingram Micro partners. Daarnaast kan de partner al zijn klanten een gebruiksvriendelijk dashboard aanbieden. 

C-Facts kostenbeheer biedt een bedrijfsbreed overzicht en automatiseert cross-allocatie naar specifieke landen, afdelingen, projecten, applicaties en andere kostenplaatsen. 
Met de dashboards van C-Facts die relevante informatie verschaffen, kunnen CFO's hun cloudgerelateerde uitgaven controleren, het cloudgebruik optimaliseren en de kosten aanzienlijk verlagen.
Als een van 's werelds grootste cloudleveranciers ziet Ingram Micro bij haar partners en klanten een groeiende behoefte aan geautomatiseerd beheer van cloudkosten. 
Door het cloudkostenbeheer van C-Facts beschikbaar te stellen aan haar partners, stelt Ingram Micro Cloud hen in staat hun waarde voor eindklanten te vergroten.

Deze strategische samenwerking creëert wederzijdse voordelen voor beide organisaties. Ingram Micro helpt C-Facts haar internationale verkoop te stimuleren, en Ingram Micro Cloud kan waardevolle diensten leveren aan haar partners en hun klanten met goedkope verwerking. Naast cloudgebruik en kostenrapportages kondigde C-Facts een cloudoptimalisatiemodule aan die in 2023 beschikbaar zal zijn voor Ingram Micro partners.

C-Facts is gespecialiseerd in het automatiseren van de verzameling en aggregatie van publieke cloudgegevens. Cloud service providers waarderen het gebruiksgemak van C-Facts. Integratie met C-Facts diensten is volledig geautomatiseerd en duurt ongeveer 20 minuten. 

"Mijn team heeft zijn wortels in de cloud en managed services business. We spreken dezelfde taal als de cloudpartners van Ingram Micro, dus we zijn zeer goed gepositioneerd om managed service providers te helpen hun diensten aan eindklanten te optimaliseren. Ik hou van dit deel van ons werk", aldus Martijn van Zoeren, CEO van C-Facts.
Show More
Back to top button
Close
Close