Arrow wint twee prijzen op de Belgische Channel Awards

Op de Channel Awards in België werd Arrow verkozen tot "Best Cloud & Software Distributor" en "Best Specialized Distributor". De uitreiking van de Channel Awards is een prestigieus evenement waar alle belangrijke stakeholders van de Belgische IT-wereld samenkomen om hun partners te ontmoeten. De awards zijn een grote erkenning voor het Arrow Belux Team.

post-image-3
Best Cloud & Software Distributor
De Cloud & Software award benadrukt de groei van Arrow in de markt voor clouddistributie dankzij het best-in-class ArrowSphere-platform. Omdat resellers een steeds groeiend aantal abonnementen proberen te beheren, hebben ze een efficiënt platform nodig waarmee ze hun cloudabonnementen naadloos kunnen verwerven en beheren. ArrowSphere vereenvoudigt voor hen de complexiteit van het leveren van clouddiensten met krachtige rapportage- en factureringsfuncties, en geeft verkopers ook de mogelijkheid om hun wereldwijde bereik uit te breiden en hun business te schalen. Het is geen toeval dat Forrester ArrowSphere in een rapport uit 2021 een "Strong Performer" noemde. Bovendien biedt Arrow gepersonaliseerde oplossingen die passen bij de specifieke behoeften en processen van resellers, terwijl de meeste resellers het net een uitdaging vinden om met multi-cloud omgevingen om te gaan.

Best Specialized Distributor
De tweede award voor Arrow werd gewonnen in de categorie voor Best Specialized Distributor. Als Enterprise Distributor is Arrow, naast Cloud, gespecialiseerd in Data Center, Virtualisatie en Security oplossingen en werkt het met de toonaangevende leveranciers in deze categorieën. Toegevoegde waarde bieden aan zijn zakenpartners maakt deel uit van het DNA van Arrow. Dankzij een oplossingsgerichte aanpak, in-house technische vaardigheden, op maat gemaakte professionele diensten en een snelgroeiende line card van meer dan 50 vendors bedient Arrow het Belgische IT-kanaal al 25 jaar door innovatie.

Pierre Furnal, Country Manager Belux: "Wij zijn ervan overtuigd dat elke partner, elk project of elke zakelijke relatie uniek is en zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Daarom nemen wij de tijd om te luisteren en echt te begrijpen wat onze partners en leveranciers nodig hebben. Deze “Best Specialized Distributor” award betekent dan ook veel voor ons! We willen natuurlijk onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en voor hun business, maar ook onze leveranciers voor hun voortdurende steun bij de distributie van hun producten. En last but certainly not least, speciale dank aan ons Belux Team voor hun harde werk."

Stimulans voor de toekomst
"Onze aanpak berust op een diepgaande technische kennis van de oplossingen die wij distribueren, en op een persoonlijke en hoogwaardige dienstverlening”, vervolgt Pierre Furnal. “Wij dagen het heden voortdurend uit en projecteren onszelf in de toekomst om beter te kunnen inspelen op de steeds veranderende behoeften van de IT-markten die wij bedienen. De Channel Awards zijn niet alleen een erkenning voor het werk dat we hebben verricht, het is ook een stimulans en een inspiratie om nieuwe diensten te blijven verkennen en waarde toe te voegen aan de activiteiten van onze klanten.”
Show More
Back to top button
Close
Close