Nieuw verkoopteam bij Acronis Benelux

De cyberbeschermingsspecialist heeft de komst van een nieuw team aangekondigd dat zich zal richten op het ontwikkelen van partnerschappen en het uitbreiden van zijn MSP-portfolio. Acronis wil zijn marktaandeel in de Benelux in twee jaar verdrievoudigen.

post-image-3
Rony Moyal, Director of Israel Sales and OEM Sales, zal het nieuwe Benelux-team leiden vanuit de VS.
Hij brengt meer dan 18 jaar ervaring mee in de ontwikkeling, marketing en innovatie van cloud-oplossingen voor telecombedrijven, technologiedistributeurs en serviceproviders.

Rony heeft een carrière in de verkoop, met uitgebreide ervaring in verkoop en bedrijfsontwikkeling voor cyberbescherming, virtualisatie, service- en factuurautomatisering, cloud monetization en digitale transformatie, naast vele andere technologieën. 

"Acronis wil zich richten op regio's met een hoog potentieel die in 2023 een suboptimale penetratiegraad hebben. Wij geloven dat de Benelux een eindeloos potentieel heeft en willen ons marktaandeel in de Benelux de komende twee jaar verdubbelen of zelfs verdrievoudigen", aldus Rony Moyal.

Om een nieuw team op te bouwen dat zich specifiek richt op Nederland, België en Luxemburg, is Richard Weyts gepromoveerd tot Distribution Account Manager.
Richard heeft eerder gewerkt in retail en data management en heeft de nieuwe functie van Distributor Account Manager aanvaard om de groei van het bedrijf in de Benelux te ondersteunen. 

Het nieuwe team wordt gecompleteerd door Niels Kuenen als Senior Strategic Partner Manager. Niels heeft naam gemaakt in sales, pre-sales, sales management en business-to-business (B2B). Hij heeft uitgebreide ervaring in business development met een focus op digitale transformatie, security, IT projecten/processen en supply chain. 

Met meer dan 12 jaar branche-ervaring zal Niels zich richten op het uitbreiden van het Acronis-partnerportfolio in de drie Benelux-landen.
Show More
Back to top button
Close
Close