De Samsung Galaxy S23 is een hit!

Nu Samsung de Galaxy S23 wereldwijd lanceert, heeft 65% van de consumenten in België en Luxemburg al gekozen voor het Ultra model.

post-image-3
De nieuwe Samsung Galaxy S23 smartphones zijn vanaf vandaag officieel wereldwijd te koop. De Galaxy S22 was vorig jaar al een enorm succes, met meer dan het dubbele aantal pre-orders ten opzichte van het vorige model. 

Dit jaar ligt dat aantal nog hoger voor de S23. Van alle consumenten die wereldwijd een toestel pre-orderden, koos 60% voor het topmodel, de Galaxy S23 Ultra. 
In België en Luxemburg, waar de toestellen al op 2 februari beschikbaar waren, explodeerde de verkoop in de eerste 15 dagen.

"De trend zet zich voort in België en Luxemburg", zegt Davy Moons, Mobile Marketing Manager bij Samsung België. 
"Consumenten vonden snel hun weg naar de winkel om zich te informeren over de nieuwe toestellen. En hun keuzes zijn opvallend. 65% koos voor de Galaxy S23 Ultra. 51% koos voor het meer klassieke Phantom Black, terwijl 34% voor de Green koos vanwege zijn schoonheid en elegantie. Bovendien koos 64% voor een toestel van 512 GB. Hieruit blijkt dat de smartphone nu een echt verlengstuk van zichzelf is, waarmee men elk uniek moment van het leven wil vastleggen en opslaan."

De Galaxy S23 Ultra is het vlaggenschip van de serie met zijn nieuwe 200MP Adaptive Pixel-sensor en iconische ingebouwde S Pen. 

De Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 zijn verkrijgbaar bij carriers en retailers en op samsung.com. 

De lanceringsaanbiedingen zijn geldig tot 21 februari.
Show More
Back to top button
Close
Close