Yooz komt naar België

De meest geautomatiseerde facturatieoplossing in Europa, gekoppeld aan alle ERP-systemen, is nu beschikbaar voor Belgische bedrijven.

post-image-3
Een recente enquête van Epson bij 2.400 Belgische bedrijven bevestigt dat "dematerialisatie een onmiskenbare hefboom voor groei blijkt te zijn".

Het is in deze context dat de uitgever van Purchase-to-Pay (P2P) procesautomatiseringsoplossingen de Belgische bedrijven, ongeacht hun omvang en sector, nu zijn intelligente en krachtige automatiseringsoplossing aanbiedt, die verbonden is met alle ERP-systemen op de markt (BOB 50, Microsoft, SAP, Winbooks, Oracle, Expertem, Netsuite, Exact).

Op het terrein hebben bedrijven zoals de Micropole-groep, Sortlist, Bones Therapeutics en de Lavorel-groep de Yooz-technologie al toegepast binnen hun boekhoudafdelingen, daarbij vertrouwend op de vaardigheden van het ecosysteem, waaronder Sdco en Vchain.
 
 
De oplossing wordt momenteel gebruikt door meer dan 200.000 gebruikers en 4.000 klanten die hun aankopen en leveranciersfacturen verwerken in Frankrijk, Duitsland, de VS, Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Luxemburg en 30 andere landen wereldwijd.

De oplossing onderscheidt zich van concurrerende toepassingen omdat zij meer dan 80% van de leveranciersfacturen kan automatiseren door gebruik te maken van haar gemeenschap van meer dan 100.000 bedrijven en een database van meer dan 100 miljoen verwerkte facturen en meer dan een miljoen leveranciers.
 
Het wordt gehost in de cloud en biedt een all-inclusive maandelijks abonnement dat elk bedrijf toegang geeft tot een ongeëvenaard niveau van financiële procesautomatisering.
 
Zijn zelflerende machineverwerkingstechnologie omvat de meest geavanceerde en krachtige technologieën, een combinatie van Artificial Intelligence, Deep Learning en Big Data, terwijl het uiterst gebruiksvriendelijk blijft.

Volgens het bedrijf is Yooz gebaseerd op een "ontwrichtende automatiseringstechnologie die uniek is in de wereld. Het bereikt een uitzonderlijk prestatieniveau door zijn Artificial Intelligence, Machine Learning, Big Data en RPA-technologieën en biedt tegelijkertijd de grootst mogelijke eenvoud in gebruik en implementatie.

De oplossing dekt het volledige purchase-to-pay proces, van de melding van de behoefte tot de betaling van de leverancier, terwijl het naadloos integreert met meer dan 250 ERP- en boekhoudsoftware, waaronder BOB 50, Microsoft, SAP, Winbooks, Oracle, Expertem, Exact. Yooz bezit het label "Designed for Netsuite", een programma ontworpen voor partners in het NetSuite SuiteCloud Developer Network (NSD).

"Bedrijven hebben de noodzaak begrepen om digitale tools te adopteren om servicecontinuïteit mogelijk te maken en boekhoudkundige en financiële functies te bevrijden van repetitieve taken met een lage toegevoegde waarde", vat Magali Michel, directeur van Yooz, samen.
Show More
Back to top button
Close
Close