delaware Belux verwelkomt Patrick Carmans

IT-consultancyspecialist delaware versterkt zijn managementteam met de komst van Patrick Carmans. Hij begint zijn nieuwe rol als partner en zal bijdragen aan de ontwikkeling en duurzame groei van de organisatie.

post-image-3
Patrick Carmans zal als partner een sleutelrol spelen in de uitbouw van de activiteiten van delaware in de regio Limburg. Naast het ontwikkelen en onderhouden van relaties met klanten en zakelijke partners, zal Patrick zich richten op het versterken van delaware's associaties met universiteiten om potentieel talent aan te trekken.

Patrick begon in september 2018 bij delaware waar hij zich richtte op het ontwikkelen van bedrijfsoplossingen in verschillende IT-projecten. Zijn ondernemersgeest heeft het bedrijf geholpen om geavanceerde oplossingen en diensten aan zijn klanten te leveren. 
"Ik ben vereerd om partner te worden, het is als een erkenning van mijn bijdragen en inzet voor het bedrijf," zei Patrick.  

Met 25 jaar ervaring in IT heeft Patrick een bewezen track record in digitale transformatie, waardecreatie, kostenbeheer en outsourcing als consultant voor IT-afdelingen van tal van organisaties. 

Hij heeft verschillende grootschalige ERP- en IT-transformaties geleid. Patricks wereldwijde managementervaring stelt hem in staat IT en de business moeiteloos op elkaar af te stemmen. 

"Patrick's leidinggevende vaardigheden, uitgebreide expertise en ervaring zullen een grote meerwaarde geven aan het partnerschap", zegt Jan De Bock, Managing Director van delaware Belux. 

Vandaag stelt delaware meer dan 3.500 mensen tewerk in 29 regionale kantoren in 15 landen. Het bedrijf begeleidt zijn klanten bij hun bedrijfstransformatie door de formules van zijn belangrijkste business partners, SAP, Microsoft, OpenText & Salesforce toe te passen. delaware biedt zijn klanten after-sales service om continuïteit en voortdurende verbetering te garanderen.
Show More
Back to top button
Close
Close