Cyber Security Management breidt portefeuille beveiligingsoplossingen uit

Het IT-bedrijf breidt zijn portfolio van cyberbeveiligingsoplossingen uit met Secutec's Secure DNS en het productaanbod van Check Point. Twee nieuwe partnerschappen waarmee Cyber Security Management de netwerken van zijn klanten beter kan beveiligen.

post-image-3
Cyber Security Management breidt zijn portfolio van meer dan 45 cyberbeveiligingsoplossingen uit met twee nieuwe partnerschappen met Secutec en Check Point. 

De Secure DNS-oplossingen van Secutec zijn ontworpen om het IT-bedrijf te helpen een grotere vertrouwelijkheid van de accounts van zijn klanten te garanderen, terwijl de oplossingen van Check Point ontworpen zijn om bedrijfsnetwerken te beschermen tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen.

Als beveiligingsspecialist in België richt Secutec zich op de bescherming, het beheer en de implementatie van IT-investeringen. Haar Secure DNS-applicatie biedt onze klanten de meest effectieve beveiligingsoplossing om malware, phishing-aanvallen of andere cyberaanvallen te dwarsbomen," zegt Peter Braem, CEO van Cyber Security Management.

Dankzij het nieuwe partnerschap met Check Point kunnen we onze institutionele en particuliere klanten beter beschermen tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen met het hoogste beveiligingsniveau, real-time preventie en de krachtigste beveiligingsgateways ter wereld", aldus Peter Braem.
Show More
Back to top button
Close
Close