SAP onthult de "SAP Partner Awards" België en Luxemburg 2022

Zoals elk jaar beloont SAP de samenwerking met zijn partners met de SAP Partner Awards. TCS, Delaware, TheValueChain en PwC gingen er met de prestigieuze prijzen vandoor.

post-image-3
Net als in voorgaande jaren werden de SAP Partner Awards uitgereikt aan partners die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd.
 
"De samenwerking met het partnernetwerk van SAP is cruciaal. Bedrijven zetten vol in op digitale transformatie en vertrouwen op onze partners om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren", aldus Stijn De Beuckelaer, Managing Director SAP België & Luxemburg.

"Met meer dan 50 gecertificeerde partners - alleen op de Belgische en Luxemburgse markt - kunnen we bedrijven nog beter van dienst zijn, van kleine KMO's tot multinationals", voegt de bedrijfsleider eraan toe.
 
In totaal werden 5 SAP Partner Awards uitgereikt om de uitstekende prestaties van 2022 in de verf te zetten:


-SAP BeLux System Integrator 2022 - TCS

-Nieuwe SAP Net Partner BeLux 2022 - delaware

-SAP Cloud Partner 2022 - TheValueChain

-Partner SAP BeLux Vernieuwingen 2022 - delaware

-SAP RISE 2022 Partner - PwC
 

"Met de uitreiking van de SAP Partner Awards onderstrepen wij het belang van een goede samenwerking met onze partners en de resultaten die zij boeken. Het is altijd boeiend om te zien hoe onze partners bedrijven kunnen helpen met de innovaties van SAP en hun eigen innovaties", besluit Tom Aerden, Managing Partner van SAP België en Luxemburg.
Show More
Back to top button
Close
Close