DataCore neemt Object Matrix over

De Amerikaanse IT-gigant heeft de overname aangekondigd van de Britse specialist in objectopslag en multimedia-archivering. De overname zal DataCore in staat stellen uit te breiden naar snelgroeiende, high-tech markten.

post-image-3
DataCore Software heeft de overname aangekondigd van Object Matrix, een specialist in objectopslag en multimedia-archivering. De overeenkomst stelt het Amerikaanse bedrijf in staat het cloudaanbod van Object Matrix te integreren in DataCore's portfolio van applicatiegerichte oplossingen voor snelgroeiende randmarkten, waaronder media en entertainment. 

"Gartner voorspelt dat tegen 2025 meer dan 50 procent van de door ondernemingen beheerde gegevens aan de rand worden gecreëerd. We zijn verheugd ons Perifery-portfolio uit te breiden met innovatieve oplossingen waarmee we in de edge-markten voorop kunnen lopen", aldus Abhijit Dey, general manager, Perifery Business, DataCore.

"De productlijn van Object Matrix vormt een perfecte aanvulling op ons oplossingsportfolio en verhoogt de betrouwbaarheid en flexibiliteit voor klanten in de snelgroeiende media- en entertainmentrandmarkt. In samenwerking met het team van Object Matrix kijken we ernaar uit om toonaangevende innovatie te brengen en doorlopende technologie en klantenondersteuning te bieden", aldus DataCore.

De overname van Object Matrix zal naar verwachting de strategie van DataCore.NEXT om de customer journey te verbeteren, versnellen. 
"Deze volgende stap vergroot ons productbereik en onze ambities binnen DataCore, terwijl we toonaangevende opslagoplossingen blijven ontwikkelen op locatie, in de cloud en op hybride media", aldus Jonathan Morgan, CEO van Object Matrix.

Klanten van Object Matrix zijn onder meer NBC Universal, Warner Bros. Discovery, MSG-N, ATP Media, BT en de BBC. Klanten van Object Matrix zullen profiteren van de innovatieve mogelijkheden, de gevestigde wereldwijde aanwezigheid en de bekroonde ondersteuning van DataCore.

Het wereldwijde distributienetwerk van DataCore bestaat uit meer dan 400 partners en meer dan 10.000 internationale klanten.
Show More
Back to top button
Close
Close