Nutanix "on OVHcloud" is beschikbaar

Nutanix-gebruikers kunnen nu hun eigen licenties gebruiken op OVHcloud Hosted Private Cloud-infrastructuren, wat hun migratie naar de cloud zou moeten vergemakkelijken.

post-image-3
OVHcloud completeert zijn "Nutanix on OVHcloud"-portfolio door de mogelijkheid toe te voegen om eigen licenties (Bring Your Own License) van het Nutanix Cloud Platform te gebruiken. 

Nutanix-gebruikers kunnen nu hun eigen licenties gebruiken op speciale OVHcloud Hosted Private Cloud-infrastructuren, waardoor ze gemakkelijker naar de cloud kunnen migreren.  

OVHcloud, dat onlangs de Nutanix Service Provider of the Year partner award ontving, blijft zijn Nutanix on OVHcloud aanbod uitbreiden met de toevoeging van een BYOL aanbod als aanvulling op het bestaande aanbod. 

Bestaande Nutanix klanten en partners kunnen nu hun Nutanix Cloud Platform licenties meenemen naar dedicated OVHcloud servers. 
Hun Nutanix hypergeconvergeerde omgeving kan in enkele uren worden voorgeïnstalleerd en klaar zijn voor gebruik met hun aangepaste infrastructuur. 
 
De "Nutanix on OVHcloud"-oplossing biedt een snellere migratie van applicaties naar de cloud, terwijl u profiteert van de OVHcloud-infrastructuur. 

Met dit nieuwe aanbod kan OVHcloud inspelen op gebruikersbehoeften, seizoensgebonden pieken en de ontwikkeling van rampherstelplannen, en tegelijkertijd een kosteneffectieve oplossing bieden. Het BYOL-aanbod bestaat namelijk uit 27 varianten van dedicated servers en "Nutanix High Grade" servers op basis van Intel-processoren en omvat inkomend/uitgaand verkeer, wat bijdraagt tot een verbetering van het OPEX-aspect en tot aanzienlijke besparingen in vergelijking met niet-HCI IaaS.  

"We zijn verheugd om ons sterke partnerschap met Nutanix voort te zetten, nieuwe use cases aan te pakken en onze partners binnen het ecosysteem nieuwe zakelijke kansen te bieden", aldus Sylvain Rouri, Chief Sales Officer, OVHcloud.
Show More
Back to top button
Close
Close