Arrow Electronics tekent een wereldwijde distributieovereenkomst voor Lenovo TruScale Infrastructure-as-a-Service

Nieuwe overeenkomst levert schaalbare, op verbruik gebaseerde Infrastructure-as-a-Service via ArrowSphere

post-image-3
De wereldwijde technologieaanbieder Arrow Electronics kondigt vandaag aan dat het een overeenkomst heeft gesloten met Lenovo om zijn TruScale Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossing wereldwijd te leveren via value-added resellers, managed service providers en telco's.

TruScale Infrastructure-as-a-Service werkt volgens een op consumptie gebaseerd abonnementsmodel waarmee bedrijven datacenteroplossingen kunnen gebruiken en betalen - op locatie of op een door de klant gewenste locatie - zonder de apparatuur te hoeven kopen.

Geleverd via Arrow's cloud management-platform ArrowSphere zal TruScale klanten een flexibele cloud ervaring bieden met de veiligheid en controle van een on-premise oplossing. Ze kunnen de diensten leveren die ze nodig hebben voor een naadloze, responsieve en betrouwbare hybride cloudoperatie, waardoor het gemakkelijk wordt om de kosten af te stemmen op de bedrijfsgroei.

"Lenovo TruScale Infrastructure-as-a-Service helpt channel partners de weg te wijzen in klantinnovatie en -ervaring. We stellen hen in staat om elke customer opportuniteit te grijpen met toegang tot een breed scala aan schaalbare, volledig geïntegreerde oplossingen, die ze kunnen aanbieden via een flexibel, pay-as-you-grow-model. Hierdoor kunnen ze meer duurzame inkomstenstromen genereren terwijl ze de bedrijfsgroei versnellen door hun klanten grenzeloze innovatie te bieden", aldus Giovanni Di Filippo, EMEA president of Infrastructure Solutions group, Lenovo.

Eric Nowak, president van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA, zegt: "ArrowSphere biedt nu wereldwijd toegang aan klanten die een TruScale-aanbod willen. Met eenvoud, veiligheid en controle kunnen klanten nu schalen zonder extra kapitaalinvesteringen. Samen leveren we wereldwijd een flexibel, schaalbaar en veilig cloudaanbod."


Lenovo TruScale is een kernonderdeel van de algemene transformatiestrategie van Lenovo, geleid door zijn Solutions and Services Group (SSG). Lenovo SSG brengt alle IT-oplossingen en diensten van Lenovo voor pc's, infrastructuur en smart verticals, inclusief ondersteuning, beheer, projecten en oplossingen, samen in één speciale organisatie.
Show More
Back to top button
Close
Close