OutSystems kampioen low-code applicatieplatforms voor ondernemingen

Het IT-bedrijf is genoemd in Gartner's 2023 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms. De oplossing wordt voor de zesde keer op rij erkend voor haar runtime-mogelijkheden.

post-image-3
OutSystems, het multi-experience application development platform, is door Gartner genoemd als Leader in het January 2023 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms. 

Dit is de zesde opeenvolgende keer dat het bedrijf bovenaan de ranglijst staat voor "uitvoeringsvermogen" op basis van zijn product/dienst, verkoopuitvoering/prijzen, klantervaring, reactievermogen/marktresultaten, algemene levensvatbaarheid, marketinguitvoering en activiteiten. 

Low-code-ontwikkeling blijft sterk groeien door de vraag naar meer snelheid in de levering van toepassingen binnen grote en middelgrote organisaties met extreme engineering-efficiëntie, een aanhoudend tekort aan technologisch talent en een toename van hybride werkkrachten. 

 "De vraag blijft groeien naar toepassingen die efficiënte operaties mogelijk maken en de resultaten verbeteren. Ontwikkelingsteams hebben een platform nodig dat hen helpt hun innovatietempo voor nieuwe klantervaringen, diensten en integraties te versnellen," aldus Paulo Rosado.

"LCAP blijft het grootste low-code segment en zal tegen 2026 naar verwachting 18,2 miljard dollar bereiken met een CAGR van 23,6% van 2021 tot 2026", aldus Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems.
Show More
Back to top button
Close
Close