NTT Data Belgium bekroond tot "Top Employer 2023

Het IT-bedrijf kreeg het certificaat "Top Employer 2023" dankzij zijn strategie waarbij de mens centraal staat. Een beleid gebaseerd op hybride en flexibel werken. Maar ook op "mobiliteit" voordelen voor werknemers ...

post-image-3
Voor het eerst sinds de start van zijn activiteiten in België is het IT-dienstenbedrijf door het Top Employers Institute beloond voor zijn hybride en flexibele werkbeleid, zijn inzet voor diversiteit en inclusie en zijn modellen om talent aan te trekken en te behouden.

De prijs weerspiegelt "de vooruitgang van het bedrijf op het gebied van human resources, evenals zijn inzet om een strategisch kantoor binnen de groep te creëren".
 
"Bij NTT Data geloven we in mensen en hun potentieel. Wij streven naar een hybride en flexibele werkomgeving die samenwerking aanmoedigt en waar mensen hun eigen professionele ontwikkeling kunnen bepalen en kunnen deelnemen aan innovatieve en diverse projecten. En vooral, omringd te zijn door uitstekende professionals met een hoge menselijke kwaliteit", zegt Zoubida Belhoussine, People Head bij NTT Data Benelux, Frankrijk en Zwitserland.
 
Een van de voordelen voor de medewerkers van NTT Data Belgium is het mobiliteitsbudget! Dit pakket is een alternatief voor de traditionele bedrijfswagen en geeft werknemers de vrijheid om het vervoermiddel van hun keuze te kiezen, terwijl het bijdraagt aan onze doelstelling om de CO2-uitstoot in de hele organisatie te verminderen.
 
Het Top Employer-certificaat, dat al meer dan 30 jaar wordt uitgereikt, is bedoeld om de beste praktijken op het gebied van human resources in bedrijven over de hele wereld zichtbaar te maken.
Show More
Back to top button
Close
Close