Unit4 lanceert zijn marktplaats

Het IT-bedrijf heeft een platform onthuld waarmee partners en resellers nieuwe toepassingen voor verticale markten kunnen aanbieden. Tegelijkertijd zal de marktplaats toegevoegde waarde bieden aan Unit4 ERP-gebruikers door middel van innovatieve toekomstige tools.

post-image-3
Unit4 lanceert Unit4 Marketplace, een nieuw platform waarmee haar ISV- en resellerpartners verticale marktoplossingen kunnen aanbieden met out-of-the-box integratie voor Unit4 ERP-oplossingen.
 
Met Unit4 Marketplace kunnen organisaties nu nieuwe oplossingen van partners inzetten als aanvulling op de oplossingen die ze al gebruiken. Momenteel biedt de marktplaats toegang tot 45 door partners ontwikkelde toepassingen om nieuwe doelgroepen te bereiken.
 
Het nieuwe platform vormt een aanvulling op het "Developer4U-programma", dat bedoeld is om partners te helpen add-ons te ontwikkelen via toegang tot programmeeromgevingen, technische opleiding en ondersteuning bij de ontwikkeling van toepassingen. 

 "Het nieuwe platform biedt waardevolle oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Wij zijn een van de eerste partners die een toepassing via deze marktplaats aanbieden. Dit toont onze betrokkenheid bij Unit4. In de toekomst willen we meer add-ons ontwikkelen die klanten helpen bij hun digitale transformatie", zegt Tom Vandezande, senior vice president Arribatec Business Services bij Arribatec.
 
De Unit4 Marktplaats maakt dus gebruik van de innovatie- en ontwikkelingscapaciteit van de partners om aan de behoeften van de klanten te voldoen. "De door de partners geleverde applicaties vormen een combinatie met het ERP-systeem en de Financials oplossing van Unit4. Het aanbod omvat een combinatie van belangrijke producten, ERP-mogelijkheden, gegevensintegratie op basis van de Industry Mesh-diensten en producten van ISV-partners", aldus het bedrijf.
 
"We zijn verheugd dat we een van de eerste wereldwijde partners zijn die deel uitmaken van de Unit4 Marketplace. Zes van onze toepassingen zijn klaar voor lancering," zegt Dan André Nylænder, hoofd productontwikkeling bij Tellit Solutions.

Momenteel zijn er al 45 oplossingen beschikbaar op de Marketplace en het aanbod wordt elk kwartaal uitgebreid. 
Nieuwe functies zijn onder meer op de consument gebaseerde prijzen, geïntegreerde elektronische authenticatie en kredietbeoordelingsmogelijkheden, ondersteuning voor naleving van lokale wetgeving en automatisch onderhoud van leveranciersgegevens. Partners kunnen te allen tijde aan het programma deelnemen.
 
"De introductie van de Unit4 Marketplace laat zien dat we veel belang hechten aan een sterk verbonden ecosysteem van producten en partners", besluit Mike Ettling, CEO van Unit4. 
"Het platform
Show More
Back to top button
Close
Close