Philippe Cammaert neemt de leiding over van VMware BeLux

Het IT-bedrijf VMware heeft Philippe Cammaert benoemd tot Country Leader België en Luxemburg. In de voetsporen van Sophie Decock brengt hij meer dan twintig jaar ervaring in de IT-wereld mee. Evenals nieuwe uitdagingen.

post-image-3
Philippe Cammaert heeft gewerkt voor een aantal technologiebedrijven zoals Temenos, waar hij onlangs de functie van Sales Director bekleedde. Daarvoor bekleedde hij verschillende sales management functies bij Oracle waar hij een gedegen ervaring opbouwde.
Philippe heeft ook gewerkt voor andere IT-spelers zoals Isiwis Sarl en Hewlett Packard/Compaq, waar hij in 2000 zijn professionele carrière begon.
 
Als Country Leader BeLux bij VMware wil hij zijn 20 jaar IT-ervaring delen met het team van het bedrijf en nieuwe bedrijfsmodellen ontdekken die het bedrijf kunnen helpen.
"2022 zal een tumultueus jaar zijn geweest voor de wereld, met ingrijpende gevolgen voor het bedrijfsleven en de samenleving als geheel. We hebben ook een verschuiving gezien in de technologiesector. De sector staat het komende jaar voor een aantal belangrijke uitdagingen: duurzaamheid zal alleen maar belangrijker worden met de richtlijn inzake duurzaamheidsverslaglegging van de EU, die als prioriteit heeft ons energieverbruik te verminderen. 
Voor bedrijven zou een deel van de oplossing kunnen zijn om hun datacenters met hernieuwbare energiebronnen van energie te voorzien. 

Met de aanpak van de EU-richtlijn inzake duurzaamheidsverslaglegging beginnen besluitvormers prioriteit te geven aan de vermindering van het totale energieverbruik en instrumenten te gebruiken die zorgen voor nauwkeurigheid en verantwoording bij het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen. Samen met onze partners zullen wij onze klanten helpen hun emissies en energiekosten te verlagen," aldus Philippe Cammaert.

Hij concludeert: "Cloud-first zal uit de mode raken; bedrijven zullen overschakelen op een cloud-smart benadering. De cloud is zo complex geworden dat de meeste grote bedrijven hun strategie niet langer op deze basis willen bouwen, namelijk op één enkel cloudplatform. Zij weten dat zij zich veel beter kunnen onderscheiden door zich te concentreren op de productie van gedistribueerde toepassingen. Het is dus aan hun infrastructuur- en architectuurteams om de noodzakelijke multi-cloudaanpak te definiëren.
Show More
Back to top button
Close
Close