Dell introduceert nieuwe 6K-schermen

De computergigant heeft het eerste 6K-scherm met IPS Black-technologie geïntroduceerd, dat een hoger contrast en diepere zwarttinten biedt. Volledig compatibel met Windows en Mac besturingssystemen.

post-image-3
Uit een onderzoek van Forrester in opdracht van Dell blijkt dat meer dan 50% van de ondervraagde werknemers het beeldscherm beschouwt als het belangrijkste apparaat om de productiviteit in verschillende werkruimten te verhogen. 

Met dit in gedachten beloven de nieuwste innovaties in de UltraSharp-monitorreeks de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren.
"Technologie is de sleutel om werknemers in staat te stellen overal effectief te werken. De algemene pc-ervaring staat voorop, grotendeels gedreven door een heel ecosysteem van apparaten die werknemers dichter bij hun teams en klanten brengen", aldus het bedrijf.

Het eerste 6K-scherm ter wereld van Dell is voorzien van IPS Black-paneeltechnologie voor een hoger contrast en diepere zwarttinten. 
De Dell UltraSharp 32 6K monitor is compatibel met Windows en Mac besturingssystemen en biedt een VESAHDR 600 beeldscherm dat geschikt is voor detailgerichte professionals zoals grafisch ontwerpers, ingenieurs en andere wetenschappers.

Uit een studie van Hot Tech blijkt dat monitoren met IPS Black-technologie tot 41% diepere zwartniveaus en tot 1,2 keer betere kleurnauwkeurigheid leveren dan conventionele IPS-panelen, vooral bij weergave van lage grijstinten. 

De UltraSharp 32 6K-monitor is ook ideaal voor gebruikers die uitstekende videoconferentiemogelijkheden willen, vooral bij weinig licht. Hij heeft een ingebouwde 4K dual gain HDR-webcam en beschikt over auto-framing, lichtaanpassing, verbeterde helderheid, automatische SafeShutter, echo-onderdrukkende microfoon en dubbele 14W-luidsprekers voor een slimmere, veiligere samenwerkingservaring.
 
De Dell UltraSharp 32 6K monitor (U3224KB) zal in de eerste helft van 2023 beschikbaar zijn, terwijl de Dell UltraSharp 34 USB-C Hub gebogen monitor (U3423WE) en de Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub monitor (U4323QE) naar verwachting op 31 januari 2023 beschikbaar zullen zijn.
Show More
Back to top button
Close
Close