Adrian Gregory neemt het stokje over als CEO van Insight

De IT-integrator heeft de benoeming van Adrian Gregory als President van Insight aangekondigd. Hij vervangt Emma de Sousa die de functie 20 jaar heeft bekleed.

post-image-3
IT-integrator Insight Enterprises heeft het vertrek aangekondigd van Emma de Sousa als president van de activiteiten van het bedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Adrian Gregory zal vanaf 2 januari 2023 bij Insight in dienst treden als President van de EMEA-activiteiten van het bedrijf. 
Voor deze benoeming werkte Adrian meer dan tien jaar bij Atos SE, waar hij een aantal functies bekleedde, waaronder CEO van Noord-Europa en APAC. 

"We respecteren Emma's beslissing en steunen haar volledig. Ik wil graag hulde brengen aan haar inzet voor het opbouwen van een goed presterende en inclusieve cultuur bij Insight," aldus Joyce Mullen, CEO van Insight.

"Het was een zeer moeilijke beslissing, maar het is een voorrecht om deel uit te maken van een bedrijf dat de ambitie heeft om de toonaangevende integrator en partner voor onze klanten te zijn", aldus Emma de Sousa. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close