Arrow Electronics wint twee prijzen in het CONTEXT ChannelWatch 2022 onderzoek

Global Technology provider Arrow Electronics is uitgeroepen tot Best Value-added Distributor voor Europa en Best Cybersecurity Partner voor Europa in het CONTEXT ChannelWatch 2022 onderzoek.

post-image-3
CONTEXT ChannelWatch is een van de grootste online onderzoeken onder meer dan 9.000 deelnemers IT-resellers wereldwijd. Het onderzoek levert kritisch inzicht in de aankoopintenties en beslissingen van de Channel-gemeenschap, evenals belangrijke zakelijke kwesties en markttrends. Als onderdeel van het onderzoek nomineren resellers in elk land distributeurs met wie ze samenwerken voor de CONTEXT ChannelWatch Distributor of the Year Awards.  

Alexis Brabant, Vice President van sales voor Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA: "Het is een eer om deze awards te ontvangen als erkenning voor de innovatieve oplossingen en value-added diensten die de Arrow-teams elke dag leveren. Onze expertise in Cloud, security en andere technologieën helpt onze kanaalpartners om hun organisaties en die van hun klanten te transformeren. We bedanken de kanaalpartners die op ons hebben gestemd en kijken ernaar uit om hen het komende jaar te blijven ondersteunen."

Howard Davies, CONTEXT CEO en medeoprichter: "We feliciteren Arrow met het winnen van zowel de CONTEXT ChannelWatch Best Value-Added Distributor Award als de Best Cybersecurity Partner Award voor Europa 2022. Digitale transformatie kan geen succes worden zonder een veilige, stabiele basis om op te bouwen. De expertise en ondersteuning van een value-added distributeur zijn essentieel om complexe multi-vendor oplossingen in belangrijke verticals mogelijk te maken. We prijzen Arrow voor de erkenning die ze van hun resellers hebben gekregen."
 
Show More
Back to top button
Close
Close