Samsung wint 46 CES Innovation Awards

De technologiegigant heeft aangekondigd dat 46 van zijn nieuwe producten en innovaties innovatieprijzen hebben gewonnen op CES 2023, waaronder drie die een Best of Innovation hebben gewonnen.

post-image-3
Het programma van de Consumer Technology Association erkent jaarlijks uitstekende prestaties op het gebied van ontwerp en techniek in verschillende categorieën consumententechnologieproducten.
 
Dit jaar viel Samsung in verschillende categorieën in de prijzen, maar ook voor zijn bijdrage aan het milieu. "Duurzaamheid maakt nu deel uit van alle activiteiten en zorgen van Samsung", aldus het bedrijf, dat als strategie heeft om 100% hernieuwbare energie te gebruiken in al zijn faciliteiten in de VS, Europa en China.
 
Samsung-producten ontvingen innovatieprijzen in de volgende categorieën: Digitale beeldvorming/fotografie, mobiele apparaten & accessoires, gaming, digitale gezondheid, draagbare technologieën & videodisplays, home AV-componenten & accessoires in software & mobiele apps. 

Verschillende van deze bekroonde producten hebben milieuvriendelijke kenmerken, zoals de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4, die beide zijn gemaakt van gerecyclede visnetten en een 100% gerecyclede papieren verpakking hebben. Samsung ontving de prestigieuze Best of Innovation award in de categorieën Computer Randapparatuur & Accessoires, Video Displays en Cybersecurity & Personal Privacy.
 
De Innovation Awards worden gesponsord door de CTA, gastheer en organisator van CES, dat wereldwijd wordt erkend als 's werelds meest invloedrijke innovatiepodium en technologie-evenement. CES 2023 wordt van 5 tot 8 januari gehouden in Las Vegas, Nevada, en zal sterker gericht zijn op duurzaamheid.
 
Show More
Back to top button
Close
Close