Insight benoemd tot Microsoft Partner

De integrator van digitale oplossingen heeft alle bestaande Microsoft Solution Partner-aanduidingen behaald, inclusief de zeldzame zevende aanduiding voor Microsoft Cloud, die alleen wordt toegekend aan bedrijven die de andere zes aanduidingen al hebben.

post-image-3
Insight versterkt zijn dienstenaanbod met het behalen van alle zeven Microsoft Solution Partner-aanduidingen in de EMEA-regio. De IT-integrator wordt een van de weinigen die toetreedt tot de bevoorrechte kring van 1% Microsoft-partners.

Dankzij deze kwalificaties kunnen klanten die ervoor kiezen om met Insight te werken, profiteren van volledige ondersteuning bij hun digitale transformatietraject met toegang tot alle Microsoft-oplossingen. 
Deze omvatten Business Applications, Data & AI, Digital & Application Innovation, Modern Work, Security, Infrastructure Azure en Microsoft Cloud. 

In het kader van deze erkenningen heeft Insight tot nu toe 12 specialisaties behaald, waaruit de diepgaande technische expertise en knowhow van het bedrijf blijkt bij het leveren van oplossingen en diensten op basis van Microsoft-technologie.
 
"Als Microsoft-partner voor meer dan 30 jaar is deze prestatie een weerspiegeling van de uitstekende samenwerking die we hebben opgebouwd en een bewijs van het harde werk en de toewijding van onze mensen. Deze benoemingen versterken ons streven om de leider te zijn op het gebied van integratie van oplossingen en om onze klanten in heel EMEA te ondersteunen tijdens hun digitale reis", aldus Karen McLaughlin, Senior Vice President, EMEA Solutions en Global Center of Excellence bij Insight.

De onderscheidingen worden door Microsoft toegekend op basis van de beoordeling van de capaciteiten van zijn partners en worden bepaald door factoren zoals prestaties, vaardigheden en klantsucces.
 

 
 
Show More
Back to top button
Close
Close