Arrow Electronics voegt Oracle Cloud Infrastructure Services toe aan ArrowSphere in Europa

Arrow Electronics, onderdeel van het Oracle PartnerNetwork (OPN), heeft zijn samenwerking met Oracle uitgebreid door Oracle Cloud Infrastructure (OCI)-diensten toe te voegen aan zijn ArrowSphere-aanbod. Erkende EMEA channel partners krijgen toegang tot een reeks Oracle Cloud-diensten, waaronder opslag, computing, databases en analytics.

post-image-3

Oracle's moderne, next-generation cloud is speciaal gebouwd en geoptimaliseerd om ondernemingen te helpen hun meest veeleisende workloads veilig te laten draaien. Met zijn unieke architectuur en mogelijkheden helpt OCI bij het leveren van beveiliging, prestaties en kostenbesparingen.

Eric Nowak, president voor Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA, over de nieuwe overeenkomst: "Intussen werken we al meer dan twee decennia samen met Oracle. De toevoeging van OCI-diensten aan ArrowSphere is dus de volgende logische stap. We willen onze klanten helpen hun cloudactiviteiten te laten groeien. Deze producten combineren de flexibiliteit en kostenvoordelen van een publieke cloud met de voorspelbaarheid, beveiliging en controle van een on-premise omgeving." 

"Onze klanten willen eenvoudige toegang tot cloudoplossingen en ArrowSphere levert dat door complexiteit weg te nemen en de verbinding tussen cloud- en 'as-a-service'-providers, kanaalpartners en eindgebruikers te vereenvoudigen."

"De aankondiging van vandaag met Arrow Electronics biedt klanten meer keuze en flexibiliteit in het gebruik van cloud en ondersteunt hen zo om hun meest dringende en complexe bedrijfsproblemen op te lossen", zegt Havovi Yazdabadi, vice president EMEA technology alliances and channel bij Oracle. "OCI heeft momenteel 33 commerciële regio's en zeven overheidsregio's, naast meerdere dedicated en nationale veiligheidsregio's. Door OCI-diensten beschikbaar te maken voor het cloudkanaalnetwerk van Arrow krijgen meer klanten dan ooit toegang tot de cloud."

ArrowSphere helpt channel partners bij het beheren, differentiëren en schalen van hun cloud business. De marktplaats omvat alle toonaangevende hyperscale providers, evenals publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS- en cloudsoftware-aanbiedingen. Het platform biedt end-to-end cloud lifecycle management met functies als geautomatiseerde provisionering, uitgebreide factuurintegratie, rapportage en voorspellende analyses. ArrowSphere biedt ook geïntegreerde DevOps en aanpasbare storefronts waarmee eindklanten hun eigen transacties kunnen beheren.

Arrow Electronics werkt al meer dan 20 jaar samen met Oracle. Het biedt een groot aantal specifieke diensten die klanten helpen om OCI-diensten op de markt te brengen, te verkopen en te implementeren, evenals speciale trainingsprogramma's om ervoor te zorgen dat klanten de grootst mogelijke waarde uit hun overstap naar Oracle Cloud kunnen halen.  

Show More
Back to top button
Close
Close