Orange Belgium brengt het smartphonemerk Honor op de markt 

De telecomoperator heeft het smartphonemerk Honor, opgericht door de gigant Huawei, toegevoegd aan zijn commerciële portefeuille. Orange-winkels zullen deze reeks "duurzame" toestellen exclusief op de Belgische markt aanbieden.

post-image-3
Orange Belgium heeft besloten het merk Honor te integreren in zijn smartphone-portfolio en heeft de commerciële exclusiviteit verkregen voor de lancering van het model Honor 70 in België. 
Het toestel beschikt over een dubbele camera en innovatieve vlogmogelijkheden. In overeenstemming met het engagement van Orange Belgium voor duurzame producten heeft de smartphone een Eco Rating van 81, waardoor het een van de meest milieuvriendelijke smartphones in de catalogus is.

Honor is een smartphonemerk dat in 2013 werd opgericht door Huawei en vervolgens in 2020 onafhankelijk werd, waardoor de toestellen kunnen blijven profiteren van alle mobiele diensten van Google.

De Honor 70 heeft een slank ontwerp en een gebogen Full HD+ OLED-scherm van 6,67 inch met een gewicht van slechts 178 gram. Daardoor past het gemakkelijk in kleine handtassen en zakken.

De prestaties worden gegarandeerd door een Snapdragon 778G+ chip in combinatie met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Tot slot heeft de HONOR 70 een zeer goede batterijduur dankzij de 4800 mAh batterij, die compatibel is met snelladen bij 66 W. Dit betekent dat 60% van de batterij in 20 minuten kan worden hersteld.

Het toestel is uitgerust met een camerablok met 3 sensoren dat de bijzonderheid heeft een 54MP Sony-sensor te integreren voor de hoofdmodule, een 50MP ultra-groothoeksensor en een 2MP dieptesensor.

Last but not least biedt de smartphone interessante innovaties op het gebied van videografie dankzij een Solo Cut-modus (een primeur!) speciaal ontworpen voor vloggen. 
Een oplossing waarmee gebruikers vignetten in portretformaat kunnen maken door in een groepsvideo scherp te stellen op een specifiek onderwerp dankzij de Person Autofocus Tracking-technologie.

Met Dual Video Streaming kunnen gebruikers meerdere video's tegelijk produceren, waaronder een individuele video met een soloweergave van het onderwerp in focus, naast de hoofdgroepsvideo in wide shot. 

De camera heeft ook een gunstige Eco Rating van meer dan 80.

"Wij verbeteren onze catalogus van apparaten voortdurend om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant op het gebied van prestaties en ontwerp. Wij verbeteren onze catalogus voortdurend om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant op het gebied van prestaties en design, en dat alles tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding, zonder ons milieubewustzijn uit het oog te verliezen. Orange heeft er een prioriteit van gemaakt om smartphones te selecteren met een Eco Rating van meer dan 80 om de CO2-uitstoot bij de productie en distributie van smartphones te verminderen", aldus Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer bij Orange Belgium.

De HONOR 70 is sinds 8 november in België verkrijgbaar via een abonnement voor 9 euro bij SmartData15. 

 
Show More
Back to top button
Close
Close