OutSystems neemt Ionic over

De specialist in applicatieontwikkeling heeft de overname aangekondigd van de leverancier van een van de meest gebruikte platforms voor de ontwikkeling van mobiele en webapplicaties. De overname brengt twee kampioenen in de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties samen.

post-image-3
OutSystems en Ionic hebben besloten hun krachten te bundelen zodat IT-managers de manier waarop zij bedrijfskritische applicaties ontwikkelen, implementeren en onderhouden kunnen optimaliseren. 

De twee IT-bedrijven ondersteunen verschillende benaderingen van de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties met beveiliging en schaalbaarheid, van open source tot low-code. "Dit geeft klanten de vrijheid om de tools te gebruiken die het beste passen bij de behoeften, expertise en programmeervoorkeuren van hun ontwikkelaars", aldus het bedrijf.

Ionic blijft onafhankelijk opereren en ondersteuning bieden aan zijn wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars. De open source-oplossingen van Ionic vormen een aanvulling op OutSystems Platform, OutSystems Cloud en de cloud-native ontwikkelomgevingen van OutSystems. 

"We hebben OutSystems opgericht om bedrijven in staat te stellen sneller te innoveren en de manier waarop bedrijfssoftware wordt ontwikkeld fundamenteel te veranderen. Samen zullen we onze inspanningen intensiveren om softwareteams in staat te stellen hun prestaties te verbeteren. Met het doel bedrijfskritische toepassingen te leveren die voorheen alleen mogelijk waren voor eliteteams van ontwikkelaars met onbeperkte budgetten en middelen", aldus Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close