Salesforce België gecertificeerd als "Great Place to Work"

Het CRM-bedrijf is uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van België. De "Great Place to Work"-certificering weerspiegelt de erkenning van goed leiderschap binnen de Salesforce-teams in België.

post-image-3
Salesforce België heeft het 'Great Place to Work'-label gekregen voor een goede werkplek.
De prijs is toegekend na een diepgaand onderzoek onder de werknemers van het bedrijf. 

Salesforce scoorde 91% op de Trust Index, de wereldwijde standaard die Great Place to Work gebruikt om medewerkers te onderzoeken. 
"De cultuur van het bedrijf, de aangename werkomgeving, de aandacht voor diversiteit en de positieve impact op de maatschappij zijn enkele van de redenen waarom Salesforce-medewerkers hun werkgever zo'n hoge score gaven", aldus Lien Ceulemans, Country Leader Salesforce Belgium & Luxembourg.

"Wij nemen onze kernwaarden vertrouwen, innovatie, gelijkheid, duurzaamheid en klantsucces zeer serieus. En omdat flexibiliteit voor ons ook belangrijk is, hebben we een 'Work from Anywhere'-strategie opgesteld voor consistente prestaties, waar onze werknemers zich ook bevinden. Onze werknemers waarderen het ook dat zij zeven betaalde werkdagen per jaar kunnen besteden aan vrijwilligerswerk", concludeerde het hoofd van het bedrijf.
 
Show More
Back to top button
Close
Close