Secure-IC neemt Silex Insight over

De cyberbeveiligingsspecialist heeft de beveiligingsactiviteiten van Silex Insight overgenomen om zijn chip-to-cloud-strategie te versnellen en de volgende generatie embedded cyberbeveiligingsoplossingen te ontwikkelen.

post-image-3
Secure-IC, een leverancier van complete cyberbeveiligingsoplossingen voor ingebedde systemen en verbonden objecten, heeft de overname aangekondigd van de beveiligingsactiviteiten van Silex Insight, een leverancier van beveiligingsoplossingen uit Silicon IP. 
Bestaande en nieuwe klanten zullen nu profiteren van een breder portfolio van ingebedde beveiligingsoplossingen op de markt.
Zij zullen ook kunnen profiteren van het meest geavanceerde ingebedde beveiligingsplatform dat momenteel beschikbaar is, met inbegrip van de steeds toenemende behoeften op het gebied van levenscyclusbeheer.

Al meer dan tien jaar voorziet Secure-IC de elektronica- en halfgeleiderindustrie van zijn beveiligingstechnologieën, namelijk het SecuryzrTM Integrated Security Services Platform (iSSP), voor diverse markttoepassingen. 

Hierdoor kunnen klanten en partners hun apparatenpark vanuit de cloud beveiligen en beheren en profiteren van beveiligingsdiensten met toegevoegde waarde. 
Hun oplossingen zijn ingebouwd in honderden miljoenen chipsets voor smartphones, computers, auto's, slimme meters, cloud servers, enz.

In het kader van de integratie van de beveiligingsactiviteiten van Silex Insight in Secure-IC zullen de huidige activiteiten van Silex Insight in België blijven bestaan en zelfs worden uitgebreid.

"De combinatie van Secure-IC en Silex Insight technologieën zal een uniek en ongekend veiligheidsniveau op de markt brengen. Het is onze missie om onze klanten oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften en uitzonderlijke kwaliteit bieden, zodat ze gemakkelijk te implementeren zijn tot na de ingebruikname", aldus Michel Van Maercke, CEO van Silex Insight.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close