Panasonic opent een tweede servicecentrum in Europa

Het nieuwe servicecentrum in Boedapest moet de klanten van het IT-bedrijf snellere en efficiëntere ondersteuning bieden.

post-image-3
Panasonic heeft onlangs zijn nieuwe Europese servicecentrum geopend in Boedapest, Hongarije, om beter tegemoet te komen aan de service- en reparatiebehoeften van klanten op het Europese vasteland. 

De nieuwe ruimte van 1.000m² vormt een aanvulling op het bestaande centrum in Cardiff, Wales, en zal als één team opereren om een breed scala aan reparatie- en technische ondersteuningsmogelijkheden te bieden aan klanten van de Panasonic Connect Europe divisies, waaronder Broadcast & ProAV en Visual Solutions. 

De locatie in Boedapest is ideaal gelegen om ook klanten in de productie te ondersteunen die gebruik maken van SMT productie- en robot & lasoplossingen van de Panasonic Factory Solutions divisie en om een faciliteit te bieden voor het voorbereiden en testen van oplossingen voor de Business and Industry Solutions divisie.

"Panasonic Connect Europe heeft zijn reputatie opgebouwd op het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen, gecombineerd met eersteklas ondersteuning voor zijn klanten in de business-to-business sectoren. De toevoeging van dit service- en reparatiecentrum in Boedapest zal ons in staat stellen nog dichter bij onze klanten te staan en snellere en efficiëntere ondersteuning te bieden dan ooit tevoren, wat bijdraagt aan het succes van onze klanten," aldus Donald Maidment, Head of Customer Service bij Panasonic Connect Europe. 

De locatie Boedapest werd gekozen vanwege de sterke pool van technisch talent die door de regionale universiteiten in Hongarije is ontwikkeld en de inzet van de werknemers en hun klantgerichte mentaliteit. Bovendien maken de nabijheid van het servicecentrum tot de verschillende Europese markten en de goede verbindingen met alle grote vervoerders een snelle en efficiënte logistiek mogelijk voor het snel ophalen en terugbrengen van alle reparaties.  

Meer informatie op https://www.linkedin.com/company/panasonic-connect-europe/
 
Show More
Back to top button
Close
Close