Dstny neemt easybell over

Het zakelijke telecombedrijf heeft de overname van easybell in Duitsland aangekondigd als onderdeel van een pan-Europese uitbreidingsstrategie.

post-image-3
De overname van het Duitse cloudbedrijf easybell maakt deel uit van de strategie van Dstny om te groeien en nieuwe mogelijkheden aan de groep toe te voegen.

Dstny is gespecialiseerd in cloudgebaseerde communicatieoplossingen voor bedrijven en levert VoIP-telefonie aan de B2B-markt via een netwerk van 2.000 partners.

easybell onderscheidt zich van haar kant als een innovatieve aanbieder van telecommunicatiediensten met een moderne aanpak van verkoop en marketing. Met een omzet van 28 miljoen euro, 75 werknemers en volledig geautomatiseerde processen is het bedrijf goed geplaatst om de activiteiten van Dstny in Duitsland te leiden. 

"Met easybell voegen we uitzonderlijk talent toe aan onze groep. Dit bedrijf loopt jaren vooruit met zijn digitale mindset en zijn vermogen om producten online te verkopen", aldus Daan De Wever, CEO van Dstny Group.

"Door ons aan te sluiten bij Dstny zullen we ons internationaliseringsproces kunnen versnellen en toegang krijgen tot een productportfolio dat ons zal positioneren als een innovatieve leider in de Europese markt voor zakelijke communicatie", aldus Andreas Bahr, CEO van easybell.  

 
Show More
Back to top button
Close
Close