Laurent Schuermans versterkt het Belgische team van Penneo

De Scandinavische groep die gespecialiseerd is in oplossingen voor elektronische handtekeningen en automatisering voor de boekhoudsector heeft de benoeming aangekondigd van Laurent Schuermans als senior account manager van het Belgische team van het bedrijf.

post-image-3
De Scandinavische groep die gespecialiseerd is in oplossingen voor elektronische handtekeningen en automatisering voor accountants, Penneo, zei dat Laurent Schuermans nu het Belgische team zal versterken als senior account manager. 

Samen met Werner Temmerman zal hij het groeiend aantal klanten ondersteunen en ernaar streven dat het bedrijf de referentie wordt in de boekhoudsector in België. 

Laurent werkte vijf jaar bij FID-Manager waar hij, naast zijn rol als accountmanager, webinars en online trainingen voor accountants ontwikkelde. 
Met zijn expertise en passie voor digitalisering zal hij Penneo helpen zijn groei in België voort te zetten.

"Ik kijk ernaar uit om de boekhoudsector te helpen groeien door onze klanten oplossingen te bieden die hen helpen repetitieve handmatige taken te verminderen en tijd vrij te maken voor wat echt belangrijk is", aldus Laurent Schuermans, Senior Account Manager bij Penneo.

"Penneo heeft een enorme groei doorgemaakt op de Belgische markt en ziet veel mogelijkheden om haar positie te versterken. Laurent's dynamiek en expertise zullen ons helpen onze ambitie waar te maken om de referentie te worden in digitale handtekening en automatiseringsoplossingen voor accountants en auditors," aldus Gautier Garin, VP Marketing bij Penneo.
 
Show More
Back to top button
Close
Close