Xavier Warnier treedt toe tot Datacenter United als verkoopdirecteur

De Belgische datacenterdienstverlener verwelkomt Xavier Warnier in zijn team als commercieel directeur.

post-image-3
De positie van commercieel directeur in de IT-sector is tegenwoordig een serieuze uitdaging, gezien de snelle evolutie van de sector in het licht van de verregaande digitalisering van de samenleving. 
"Mijn missie bij Datacenter United is om onze state-of-the-art datacenters verder uit te breiden, onze lokale aanwezigheid te versterken en operationele uitmuntendheid te garanderen. Hierdoor kunnen wij onze klanten en partners duurzame oplossingen blijven bieden met de hoogste normen op het gebied van beveiliging en redundantie", aldus Xavier Warnier. 

De nieuwe verkoopdirecteur van Datacenter United heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT-sector, met name in de datacenterbranche. 
Als lid van het managementteam van Datacenter United zal Xavier Warnier nu verantwoordelijk zijn voor het bepalen van de bedrijfsstrategie van het bedrijf op korte, middellange en lange termijn.
 
"We blijven Datacenter United uitbreiden, dat zich ontpopt als een betrouwbare lokale partner met een internationaal aanbod. De komende jaren zullen veel bedrijven van hun eigen datacenter naar een professioneel commercieel datacenter verhuizen. Deze ontwikkeling maakt het voor organisaties noodzakelijk te vertrouwen op technische partners met een lokale aanwezigheid om op een duurzame, veilige en redundante manier toegang te krijgen tot de cloud. Datacenter United is de ideale partner met ons sterke aanbod van netwerken, connectiviteit en lokale aanwezigheid," zegt Friso Haringsma, Managing Director van Datacenter United.
 
Show More
Back to top button
Close
Close