Econocom boekt 9,5% groei

De IT-groep zet zijn groeidynamiek voort met een omzetstijging van 9,5%. Deze positieve ontwikkeling werd aangedreven door de activiteiten "Products & Solutions" en "Technology Management & Financing".

post-image-3
1.826 miljoen in de eerste negen maanden van 2022, een organische groei van 9,5% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. 
Volgens de onderneming maakt de integratie van de wijzigingen in de consolidatiekring over een jaar het zelfs mogelijk de totale omzetstijging vast te stellen op 14,2%.

"Deze prestatie is in overeenstemming met de trend die sinds het begin van het jaar wordt waargenomen. Het weerspiegelt de commerciële doeltreffendheid van de maatregelen die de afgelopen jaren zijn genomen om de aanwezigheid en de synergieën tussen de drie activiteiten van de groep in zijn strategische geografische gebieden te versterken en innovatieve aanbiedingen te ontwikkelen, zoals Responsible Digital", aldus het IT-bedrijf.

In de eerste negen maanden van 2022 steeg de omzet van de activiteiten van de groep "Products & Solutions" met 15,8% (759 miljoen euro). 
Deze stijging werd ook weerspiegeld in de Technology Management & Financing business, die autonoom groeide met 11,4% (706 miljoen euro). 

Voor het vierde kwartaal verwacht de groep echter een trendbreuk door de toename van de uitbestedingscontracten die in de laatste kwartalen werden ondertekend.
 
Show More
Back to top button
Close
Close