Insight uitgeroepen tot "visionair" door Gartner

De integrator van IT-oplossingen is door het Magic Quadrant van Gartner omschreven als "visionair" voor zijn diensten op het gebied van "Software Asset Management". Oplossingen om de migratie van IT-infrastructuren naar de cloud te optimaliseren.

post-image-3
Insight Enterprises is erkend als "visionair" in het Magic Quadrant 2022 voor Software Asset Management (SAM)-diensten.
Het afgelopen jaar heeft de integrator van IT-oplossingen zijn investeringen in software asset management diensten verhoogd om klanten te helpen de kosten van hun cloud investeringen te minimaliseren. 

De maturiteit van Insight op het gebied van SAM-diensten wordt wereldwijd erkend, ook in België. "De talloze mogelijkheden die wij bieden op het gebied van software lifecycle management geven onze klanten een 360-graden overzicht van alles wat hun bedrijf beïnvloedt. De uitdaging is om de juiste voorraadbeheermiddelen in te zetten die zorgen voor compliance, voldoen aan auditvereisten, onnodige kosten vermijden en risico's beperken," aldus Stan Lequin, president van Insight Enterprises Solutions.
 
De diensten van Insight, geleverd door 150 medewerkers, bestrijken de gehele software levenscyclus, van aankoop tot beheer en evolutie. 
Het all-shore model van de integrator maakt gebruik van wereldwijde expertisecentra om technische ondersteuning en contract- en licentieoptimalisatiediensten te bieden voor software op locatie, software as a service (SaaS) en clouddiensten.
 
"Als solutions integrator onderscheiden we ons door ons vermogen om organisaties van begin tot eind te ondersteunen, ongeacht waar ze zich in het transformatietraject bevinden. Onafhankelijke partners die klanten kunnen helpen de waarde van hun IT-ecosysteem te maximaliseren, zoals wij doen, zijn zeldzaam", aldus Stan Lequin. 

Het bedrijf biedt expertise in een groot aantal omgevingen, waaronder traditionele on-premise, SaaS en andere cloud- en edge-gebaseerde toepassingen. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close