Dell Technologies onthult Project Frontier

De IT-gigant breidt zijn portfolio van Edge-oplossingen uit door klanten vereenvoudigde implementaties aan te bieden met het Project Frontier-softwareplatform.

post-image-3
Dell Technologies heeft Project Frontier onthuld, een softwareplatform voor Edge operations dat is geïntegreerd in zijn portfolio van oplossingen. 
Project Frontier is ontworpen om klanten in staat te stellen Edge-toepassingen en infrastructuur te beheren en te orkestreren voor complexe implementaties op wereldwijde schaal. Of het nu gaat om fabrieken, winkels of windturbines, het aantal klanten groeit voortdurend. 

Deze nieuwe oplossing komt tegemoet aan de behoeften van organisaties die gegevens bij de bron willen beheren en beveiligen, maar daarvoor niet over de nodige IT-middelen beschikken. 

Volgens een onderzoek van IDC noemt 42% van de organisaties het ontwerp van een complete Edge-oplossing de grootste uitdaging bij Edge-implementaties. Nu de hoeveelheid gegenereerde gegevens elk jaar vernegenvoudigt (verwacht wordt dat deze in 2026 221 exabytes zal bereiken), is het absoluut noodzakelijk dat organisaties over een eenvoudige en doeltreffende manier beschikken om het diverse ecosysteem van deze technologieën te beheren.

"We zien een exponentiële groei in Edge Computing als de volgende stap in bedrijfstransformatie. Het Project Frontier-initiatief stelt ons in staat om Edge-activiteiten op een veilige manier uit te breiden voor alle soorten zakelijke gebruikssituaties", aldus Gil Shneorson, senior vice president of edge solutions, Dell Technologies. 

Het Project Frontier software platform voor edge operations zal klanten een aantal voordelen bieden, waaronder software applicaties, IoT frameworks en andere multi-cloud omgevingen ondersteund door een open ontwerp, zero-trust beveiliging ingezet over alle applicaties en data, verhoogde operationele efficiëntie door gecentraliseerd beheer, en minimale IT expertise door automatisering.

 

 
Show More
Back to top button
Close
Close