Kappa Data tekent distributieovereenkomst met Armis

Dankzij de nieuwe overeenkomst kan de distributeur de oplossing voor dreigingsdetectie van Armis aanbieden aan zijn klanten in de Benelux.

post-image-3
Distributeur Kappa Data heeft aangekondigd beveiligingsmerk Armis aan zijn klantenportfolio toe te voegen. 
Dankzij het nieuwe partnerschap tussen de twee bedrijven kan Kappa Data haar kanaal beheerde beveiligingsoplossingen aanbieden vanuit één enkel platform.

En met reden, Armis maakt gebruik van een collectieve asset intelligence engine die context creëert voor elk apparaat. Informatie waarmee het bedrijf apparaten kan classificeren en bedreigingen kan opsporen. 
Wanneer een apparaat buiten de basislijn werkt, kan Armis het apparaat automatisch loskoppelen of in quarantaine plaatsen.

"Armis biedt een unieke oplossing die klanten een volledig overzicht geeft van de apparaten in hun netwerk en de potentiële risico's die moeten worden aangepakt, zonder dat ze meerdere consoles hoeven te openen. De technische expertise van Kappa Data op het gebied van netwerken en beveiliging zal organisaties in de Benelux in staat stellen bedreigingen met een hoge mate van nauwkeurigheid op te sporen en hun infrastructuur te beschermen op een moment dat ze dat hard nodig hebben", aldus Patrick Casteels, Managing Partner bij Kappa Data.
Show More
Back to top button
Close
Close