Cyber Security Management breidt zijn activiteiten uit naar Luxemburg

De Belgische integrator van beveiligingsoplossingen en -diensten zal zijn catalogus voortaan in Luxemburg aanbieden via een partnerschap met YeS Sales & Management.

post-image-3
Cyber Security Management (CSM) is sinds 2017 actief op het Belgische grondgebied en breidt zijn activiteiten nu uit naar de Luxemburgse markt via een partnerschap met YeS Sales & Management, een strategisch adviesbureau dat sinds 2009 in Luxemburg is gevestigd. 

Cyber Security Management is gespecialiseerd in de bescherming en beveiliging van de datasystemen van talrijke bedrijven en organisaties van federale overheidsdiensten, luchthavens, ziekenhuizen, enz. 
"De bijzonderheid van het bedrijf is dat het alleen 100% Europese oplossingen aanbiedt, en dan voornamelijk Franse", legt Peter Braem, CEO van Cyber Security Management, uit.

CSM is ook de Belgische partner van Advens, de toonaangevende Franse pure player in cybersecurity, en van Hexatrust, een groep van een zestigtal Franse cloud computing en cybersecurity bedrijven.

YeS levert op zijn beurt commerciële en technologische diensten op maat aan ondernemingen die in het Groothertogdom Luxemburg gevestigd zijn of zich daar willen vestigen. Haar activiteiten zijn georganiseerd rond 4 assen: Verkoop & Management, Proces & Technologie, Marketing & Communicatie, en Human Resources. Met dit partnerschap voegt Yves Steinbush, CEO van YeS, een nieuwe snaar toe aan zijn boog.

"De hoeveelheid gegevens zal de komende tien jaar wereldwijd 45 keer zo groot worden. Alleen door deze fabelachtige en onuitputtelijke hulpbron volledig te beheersen zullen de Europese landen gerespecteerde machten op het wereldtoneel kunnen blijven door te laten zien dat er een derde weg is: economische welvaart met respect voor vrijheid, sociale rechtvaardigheid en milieu. Naast de regelgevings-, economische en veiligheidskwesties vormen cyberbeveiliging en de vertrouwde cloud een maatschappelijke uitdaging", aldus Peter Braem.
 
Show More
Back to top button
Close
Close