Salesforce vertrouwt op Workday Financial Management om groei te ondersteunen

CRM-kampioen breidt gebruik van oplossing voor financieel beheer uit ter ondersteuning van meer dan 78.000 werknemers wereldwijd en honderdduizenden klanten.

post-image-3
Salesforce, dat meer dan 78.000 werknemers en honderdduizenden klanten heeft, heeft besloten zijn gebruik van Workday, een cloudgebaseerde oplossing voor financieel en personeelsbeheer, uit te breiden om zijn voortdurende groei te ondersteunen. 

De technologie van Salesforce, waarvan de omzet in FY2022 met 25% groeide, stelt bedrijven in staat zich digitaal te transformeren om hun relaties met klanten en werknemers te versterken en tegelijkertijd betrokkenheid en productiviteit te stimuleren. 
Het bedrijf zet zijn internationale expansie voort door dezelfde technologische benadering te gebruiken om zijn financiële en HR-processen te transformeren. 

Met Workday Enterprise Management Cloud zal Salesforce beschikken over Finance, HR en Operations data in één systeem, wat resulteert in meer zichtbaarheid, wendbaarheid en een verbeterde werknemerservaring. 

Concreet heeft Salesforce gekozen voor samenwerking met Workday Financial Management, Workday Accounting Center, Workday Adaptive Planning en Workday Prism Analytics. 

"De financiële en HR-managementoplossingen van Workday bieden een uniform systeem en ongeëvenaarde samenwerkingsmogelijkheden voor onze HR- en financiële teams", aldus Faye Olson, senior vice president, Business Technology, Enterprise Enablement, Salesforce.
 
Show More
Back to top button
Close
Close