IRIS gaat een distributiepartnerschap aan met HOMA voor de Benelux

Het jonge bedrijf HOMA (House of Music, Accessories & Appliances) zal het volledige gamma IRIS draagbare scanners en software verdelen op de Benelux-markt.

post-image-3
Om zijn groei op de Benelux-markt te ondersteunen, heeft IRIS besloten zijn distributiekanaal uit te breiden door een partnerschap aan te gaan met de Belgische verdeler HOMA. 
Hierdoor krijgt de specialist in draagbare scanners toegang tot hoogwaardige distributiediensten in België, Luxemburg en Nederland. 

IRIS wendde zich tot het jonge distributiebedrijf HOMA om nieuwe wegen in te slaan en zijn technologische oplossingen meer zichtbaarheid te geven.

"Onze sector is nog nooit zo snel geëvolueerd. Wij staan voor uitdagingen bij de overgang van de werkomgeving. Mobiliteit en toegang tot informatie zijn belangrijke aandachtspunten voor ondernemingen, het MKB en overheidsdiensten. Wij willen onze klanten en partners een steeds completer aanbod bieden dat perfect op hun behoeften is afgestemd," aldus Kristof Van Hoorebeke, Managing Partner bij HOMA.

Het IRIS-gamma bestaat uit draagbare scanners met geïntegreerde OCR/PDF-software en professionele oplossingen voor alle problemen die zich voordoen in de verschillende markten, zowel de zakelijke als de verticale.

House of Music & Accessories is een bedrijf met 50 werknemers, gevestigd in België, Nederland en Frankrijk. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close